rode neuzen focus2

Focus personal training & groepslessen uit Ravels heeft in samenwerking met café Rio op zaterdag 30 december 2017 een grote actie op poten gezet voor het goede doel.

Jorne Segers en Kevin Van Deuren van Focus Ravels hebben maar liefst 10 opeenvolgende uren groepslessen gegeven waaraan iedereen kon deelnemen. Elk uur werd er een andere les gegeven. 

 

Samen sporten voor het goede doel.

De tarieven waren €10 voor 1 les, €18 voor 2 lessen en €25 voor 3 lessen.

Naast de praktijk van focus stond Hans Verbeek van café Rio met een overdekte drankenstand waar de deelnemers konden genieten van een lekker warme soep, kopje koffie of een stevige jenever. Alle drankjes kostten €2. Er zijn overigens ook heel wat sympathisanten van het evenement gezellig iets komen drinken waardoor de sfeer er de ganse dag goed inzat! In totaal hebben er zo’n 75 personen komen mee sporten ten voordele van het goede doel. 

 

Mooie opbrengst gaat naar Rode Neuzen Dag.

Na een lange en vermoeiende dag was de euforie groot! Focus en café Rio hebben samen maar liefst €1355 bij elkaar gespaard voor Rode Neuzen Dag 2018! 

Rode Neuzen Dag steunt jongeren met psychische problemen en dit is een initiatief waar deze 3 jonge ondernemers voor 100% achterstaan!

Focus gaf er voor deze gelegenheid voor het eerst “Kids Fit”  voor kinderen tussen 10-14 jaar. Dit is een nieuwe groepsles die vanaf 3 januari wordt aangeboden en waarvoor je nu al kan inschrijven.

 

Filmreportage Workshop door Focus Ravels © 

 

  

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren