negensprong marie jose
Op 6 november is er in de Brouwerij een grote kunstveiling met werken van wijlen Anton Wilke, dit allemaal ten voordele van het project van Marie José De Mulder uit Poppel voor straatkinderen in India.
Om dit project wat toe te lichten trok mevrouw Marie José, we verklappen haar leeftijd niet, maar nog steeds vol levenslust en goede moed naar de Negensprong in Poppel.
 
negensprong marie jose2
 
Samen verzamelden ze oude schoenen en kleding en deponeerden de zakken in de container aan de Kabienstraat, niet zo ver van de school.
 

Project met 124 weeskinderen.

mariejosedemulderHet project van Marie José omvat ook de bouw of boring van een waterput in één van haar Indische dorpjes waarvoor ze zich elke dag opnieuw inzet. Daarom ook dat de organisatie Wereld Missie Hulp haar project ook steunt met een directe donatie van € 1.200 voor de boring van de waterput.
 
De klassen van de Negensprong vonden het allemaal fantastisch om deze energieke dame te horen spreken over de kinderen in India en Tanzania. Ook de werking van het GROS, de gemeentelijke raad die instaat voor ontwikkelingssamenwerking werd door haar nog een beetje toegelicht zodat de kinderen toch wat wegwijs raken in deze zaken.
 
Marie José was de laatste weken wel een beetje zenuwachtig wegens het nakende komst van father Arul, die een momenteel in Duitsland is en graag een kort bezoekje wilde brengen aan mevrouw De Mulder. Wegens visumproblemen is het echter een beetje onduidelijk of dit bezoek er zal komen.
Volgende week kan u in ieder geval naar de zaal van de Brouwerij komen voor de benefiet kunstveiling , het begint om 18.30h.  
 
negensprong marie jose3

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren