breiles kvlv
Ze zijn al een paar maal naar het asielcentrum geweest, de dames van KVLV Weelde.
Om de verveling te verdrijven op het centrum gaan ze er breiles geven aan de dames op het centrum.
 

De venten zijn niet welkom op de breiles.

breles kvls2Ze hebben in de ontspanningsruimte een breicafé opgericht dat aardig succes heeft, ze kunnen rekenen op een hele groep vlijtige breisters, sommige met ….. andere zonder hoofddoekje. 

Als iemand thuis nog breinaalden heeft liggen waar je niks meer mee doet, of misschien nog wat breiwol dat links of rechts in een mandje rondslingert? De dames van het breicafé” zijn er blij mee. Een mailtje naar May Van Gils en het komt allemaal in orde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

De KVLV dames geven enkel lessen aan de vrouwen of meisjes uit het centrum. In het begin stuitte dat wel eens op zacht verzet van de mannen die het niet gewend zijn dat vrouwen de touwtjes in handen nemen, maar daar maakte de KVLV leiding korte metten mee, er wordt niet gebreid vooraleer de heren het pand hebben verlaten. Hier zwaaien de vrouwen de plak.
Woensdag 2 maart is het alweer breiles en dan moeten de leerlingen tonen wat ze deze weken zoal aan elkaar hebben gebreid. Hopelijk hebben ze niet teveel steken laten vallen op het centrum.
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren