infovergadering handelaars

Het asielcentrum is nu een kleine 2 maanden open en alles loopt nu zo stilaan zoals het zou moeten.

Voor een dorpje als Weelde is de bevolking in enkele dagen tijd met zo'n 10% gegroeid. Er werken een aantal dorpelingen op het centrum en ook de middenstand zou zijn traditionele graantje moeten kunnen meepikken.

Centrum wil graag aankopen in de gemeente waar mogelijk.

 

Aan het management van het centrum zal het niet liggen, die willen best de nodige aankopen in onze gemeente doen indien mogelijk. De catering is uitbesteed, daar valt niks extra te halen maar zo’n minidorp van 500 mensen heeft vele zaken nodig die in onze gemeente worden verkocht en als het enigszins mogelijk is kunnen ook de inwoners zelf hun aankopen doen in onze gemeente.
Vele bewoners kunnen via Western Union geld laten overmaken dat ze kunnen besteden naar eigen goeddunken, het hoeven niet allemaal bedelaars te worden van onze maatschappij. De meesten zullen zelf hun weg zoeken om hier een nieuw leven op te bouwen en een snelle integratie is hierbij heel belangrijk.

Infovergadering op 18 februari

Op 18 februari 2016 organiseert het gemeentebestuur een infovergadering voor de lokale handelaars. De bedoeling hiervan is om te kijken welke initiatieven uitgewerkt kunnen worden om de lokale handel bekend te maken bij de bewoners van het asielcentrum.
De vergadering gaat door op 18 februari 2016 om 19.30 uur in het gemeentehuis, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.

Indien u geïnteresseerd bent, gelieve een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw zaak en dit voor 12 februari 2016.

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren