PvdB HH kamer2024

Dat we op 9 juni naar de stembus trekken, is niet nieuw.

Cd&v Ravels levert twee kandidaten voor de parlementsverkiezingen: schepen Hans Heylen en Patrick Van den Borne.

Hans Heylen is op dit moment schepen van onder andere Ruimtelijke Ordening en Onderwijs in Ravels. Hij staat op plaats 14 op de federale lijst van cd&v in provincie Antwerpen. “Vertrouwen in de overheid begint bij een overheid die duidelijk is: vandaar dat ik inzet op minder administratieve lasten,” zegt Heylen. “Verder denk ik dat er meer respect moet zijn voor onze vrijwilligers en hulpdiensten.”

Op plaats 14 op de Vlaamse lijst van cd&v in de provincie Antwerpen, vinden we schepen Patrick Van den Borne. Hij is op dit moment schepen van Jeugd en Mobiliteit. “Als schepen zet ik mijn schouders onder veilige, comfortabele fietspaden gecombineerd met de uitbouw van ons rioleringsstelsel richting 100%,” legt Patrick uit.

Sterke plattelandsgemeente

Volgens partijvoorzitter Nic Andriessen is het belangrijk dat de twee schepenen op de kieslijsten voor de parlementen staan. “Het toont aan dat cd&v dichtbij de mensen wil blijven en kandidaten uit sterke plattelandsgemeenten een duidelijke plek op de lijsten geeft,” zegt de partijvoorzitter. “We zijn blij met de kandidatuur van Patrick en Hans, twee sterke schepenen in onze gemeente die opkomen voor plattelandsgemeentes zoals Ravels,” zegt Nic.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren