FW VOOR U

Krijgen we na Paul Van Tigchelt nu ook een politicus uit Weelde, maar één die echt nog in Weelde woont?

Frank Wouters uit de Elzenstraat in Weelde gaat het in ieder geval proberen op 9 juni aanstaande met een gooi naar een zitje in de Kamer.

Op zondag 9 juni 2024 worden er Europese, federale en regionale verkiezingen georganiseerd. 

De nieuwe politieke beweging Voor U, die zich profileert als het positieve alternatief in de huidige politieke malaise heeft haar boegbeeld voor de federale verkiezingen op 9 juni voor de provincie Antwerpen bekend gemaakt. De uitverkorene is Frank Wouters, een bekend strategisch adviseur uit de Kempen. Frank Wouters (°1963) is al sinds de jaren 90 actief als bedrijfsadviseur in de Benelux. Hij heeft een eigen theorie ontwikkeld die hij heeft beschreven in boeken als De Bedrijfsnar en Honshitsu, de Essentie van Marketing, de Marketing van de Essentie. Dit laatste boek werd in Nederland genomineerd als marketingboek van het jaar. Nu stort hij zich dus in de politiek.

“De mensen weten niet meer op wie ze moeten stemmen en ik wil ze een alternatief bieden,” stelt hij. ”De overheid heeft zich vastgereden in steeds meer wetgeving die het de ondernemingen moeilijk maakt en mensen ongelukkig. Ik wil zorgen voor meer ademruimte: de overheid terugdringen tot de kerntaken zodat mensen weer zelf controle krijgen over hun leven. Ik wil dat ondernemen en werken meer beloond worden en dat we af geraken van alle bangmakerij en het zich schuldig voelen voor alles wat er misloopt in de wereld. Geluk lijkt een ongebruikelijk politiek thema, maar net daarom wil ik het bovenaan de agenda zetten. Laat alle andere maar over de thema’s praten waar ze vooral in de wetstraat druk mee zijn. Ik wil het hebben over wat echt telt in het leven van de mensen.”

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren