cdv weeldedepot2

Na een eerste geslaagde activiteit in maart, vond gisteravond de tweede "cd&v on tour" plaats.

Zo'n 75 kijklustigen werden rondgeleid op het domein van Weelde Depot. "Een geslaagde avond," concludeert voorzitter van cd&v Ravels Nic Andriessen.

Perfecte locatie voor avondwandeling

Om samen de zomer af te ronden, koos de werkgroep van "cd&v on tour" voor Weelde Depot. "Deze enorme site bleek de perfecte locatie te zijn voor een geslaagde avondwandeling," vertelt Nic Andriessen. Zo'n 75 kijklustigen, leden en niet-leden, werden door burgemeester Walter Luyten welkom geheten waarna de rondleiding startte.

De burgemeester lichtte de visie rond Weelde Depot toe. "We gaan naar drie verschillende zones: een evenementenzone, een deel voor sport en recreatie en ten slotte een deel voor laag-dynamische opslag. De filosofie is dat hoe dieper we het domein ingaan, en dus dichter bij de natuur komen, hoe lager de activiteitsgraad." Ook verschillende schepenen en raadsleden stonden ter beschikking van de nieuwsgierige bezoekers om hen te woord te staan over het domein. Jong en oud was onder de indruk van het gigantische domein.

De groep werd rondgeleid in de oefenhal van de brandweer van HVZ Taxandria. Nogal wat monden vielen open van verbazing door te weten te komen welke activiteiten er allemaal al op Weelde Depot worden gehuisvest. Ook een bezoek aan het Brandweermuseum met een afsluitend drankje stonden nog op het programma.

Primeur

De leden kregen van voorzitter Andriessen ook een primeur. "We gaan in het najaar nog dichter bij de mensen proberen te komen. Onze leden hebben al een toelichting gehad. Meer info volgt snel," knipoogt Nic.

Fotoreportage CD&V on Tour

cdv weeldedepot

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren