logocdv20134585PERSBERICHT  CD&V

 Voorzitter van CD&V Nic Andriessen reageert tevreden op het begrotingsbeleid voor de komende zes jaar. “In rondomliggende steden en gemeenten voelt de burger de besparingen bijzonder hard. Door het sterke werk in het verleden, is de toekomst van Ravels gegarandeerd en kan er beleid gevoerd worden.”

Nic Andriessen blikt terug op één jaar nieuwe gemeenteraad. “Voor mij en heel wat andere mensen in de gemeenteraad was het allemaal nieuw. Ik heb nu een jaar lang geobserveerd en gekeken hoe alles werkt en ja, ik kan tevreden terugblikken.” Andriessen werd in maart tot voorzitter van CD&V verkozen. “Dat was een hele eer. Ik ben blij dat ik aan het hoofd van onze partij mag staan, een partij waar ik bijzonder trots op ben.”

Dia1
Dia2 Dia3
Dia4 Dia5
Dia6 Dia7
Dia8 Dia9
Meerjarenplan

Afgelopen maandag was het de laatste gemeenteraad van dit jaar. Het was tegelijk ook uitkijken naar de meerjarenplanning die het gemeentebestuur zou presenteren. “Daar hebben onze burgemeester en schepenen de laatste maanden hard aan gewerkt.” stelt Andriessen. Binnen de CD&V-fractie zijn er heel wat voorstellen geleverd die bij zouden dragen aan het Ravels van de toekomst.

Op de gemeenteraad stemde CD&V voor het meerjarenplan, de oppositie tegen. Maar niet alleen CD&V, ook de adviesraden en commissies hebben het plan positief geëvalueerd. “In die adviesraden en commissies hebben ook burgers inspraak. De plannen die we voorgelegd hebben, werden positief onthaald.”

“Wij houden woord”

“Onze fractie is maandenlang aan het werk geweest aan de begroting. Wat ik als voorzitter kan concluderen is dat deze begroting de toets met ons partijprogramma met verve doorstaat. Wij houden woord.” zegt Andriessen. Als we het partijprogramma van CD&V erbij nemen, kan hij belangrijke zaken afvinken: “Gezonde gemeentefinanciën? Check. Fors investeren in het verkeer? Check. Nieuwe scholen in veilige schoolomgevingen? Check. Steun aan onze Ravelse verenigingen? Check. Steun aan onze lokale economie? Check. De effecten van dit plan zullen duidelijk voelbaar zijn. Ik ben een tevreden voorzitter. En dit is nog maar het eerste jaar van deze legislatuur geweest.”

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren