4572De inwoners van onze gemeente zijn bijzonder tevreden over het beleid dat door CD&V gevoerd wordt. Zowel het algemeen beleid als burgemeester Walter Luyten genieten een opvallend hoge score in Het Gemeenterapport van Het Nieuwsblad.
Sinds de gemeenteraadsverkiezingen heeft CD&V een absolute meerderheid met 13 op 23 zetels. Het bestuur krijgt een prima score van de inwoners: 7,18/10. Burgemeester Walter Luyten krijgt 7,13/10 en is daarmee bij de populairste burgervaders van de Kempen. “Onze burgers appreciëren het dat ik nauw op hun portemonnee let en een degelijk beleid voer. Zelf wil ik vooral een goede manager zijn van mijn schepencollege en iedereen motiveren en stimuleren.” reageert Luyten.


Op tal van domeinen scoort het gemeentebestuur opvallend goed: sport en cultuur, verkeer, de ondersteuning van verenigingen, werk en klantvriendelijkheid van de gemeentediensten. De grootste inhaalbeweging maakte het bestuur op vlak van dure huizen en gronden. “We hebben dat mede te danken aan de economische crisis, maar ook onze projecten Kerkakker en Nonnenbos zorgden voor betaalbare kavels voor jonge mensen uit ons dorp.” zegt de burgemeester.
4585“Enkele weken geleden al zei ik dat we woord houden,” reageert voorzitter van CD&V Nic Andriessen. “De burger merkt dat datgene waar hij voor gekozen heeft ook effectief ten uitvoer wordt gebracht.” Op de vraag of de inwoners graag in Ravels wonen, krijgt het bestuur 8,38/10. “Mochten mijn leerlingen zo’n rapport voorleggen, zou ik daar ‘Zeer goed’ bij noteren!” lacht Andriessen.
Wie het Gemeenterapport volledig wil doornemen, klikt hier:
http://interactief2.nieuwsblad.be/WedstrijdCR/WedstrijdCR.aspx?ID=0A332lDl4phm02bdA6XKkJY0fEmZu%2BtxyUjyeJ

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren