bushokjes trier

Hopelijk is iedereen de jaarwisseling zonder kleerscheuren door gekomen.

Jammer genoeg is dit niet overal in onze gemeente het geval geweest.

bushokjes trier2Bushokjes Trier.

Aan het bushokje bij Trier in Poppel liep het ’s middags al fout. Dit keer hebben ze het net twee jaar volgehouden, op 3 januari 2021 publiceerden we een bijna identiek bericht over de vernieling van een aantal bushokjes die nog maar net waren vernieuwd.

Ook dit keer was het veiligheidsglas niet bestand tegen het vandalisme van enkele jongeren uit de buurt. De politie probeerde de afgelopen maanden een oogje in het zeil te houden, maar is blijkbaar niet opgewassen tegen dit soort vernielingen. Misschien dat mobiele camerabewaking een oplossing kan bieden. Nochtans zou er een sterk vermoeden bestaan waar de daders vandaan komen. De politie verwelkomt alle tips en informatie die tot de opheldering kunnen leiden.

Kledingcontainer Weelde Statie.

 

Aan VBS ’t Spoor in Weelde-Statie kwam zelfs de brandweer er aan te pas op Nieuwjaarsavond. Daar vonden enkele belhamels het nodig om vuurwerk te deponeren in de kleding container die staat opgesteld aan de Vrije Basisschool ’t Spoor. Hierdoor vatte de kleding brand en moest de brandweer ter plaatse komen. Gelukkig bleef de brand binnen de container zodat de gebouwen in de buurt geen risico liepen.

kledingcontainer ws

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren