Val Ravels Eel 10 01 2015

Afgelopen zaterdag, even voor de middag, kwam een fietster door de hevige wind ten val in Ravels-Eel. Ze werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de natuur kreeg de afgelopen dagen trouwens te lijden onder de gure weersomstandigheden.

IMG 2098Rond 11 uur werd de 65-jarige L.J. uit Ravels-Eel verrast door een hevige rukwind toen ze met haar fiets in de Kapelstraat reed, amper enkele honderden meters van haar woning. Ze kwam ten val en verloor even het bewustzijn. Daarop werden de hulpdiensten verwittigd door voorbijgangers. Zowel de ziekenwagen als de MUG kwamen ter plaatse. Na wat eerste zorgen werd de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis in Turnhout. Volgens de laatste berichten zou ze al flink aan de beterhand zijn.IMG 2097

 

Ook de natuur heeft zwaar te lijden gehad door de vele regen en het gure weer. Op tal van plaatsen in onze gemeente traden grachten en beken uit hun oevers, weilanden kwamen onder water te staan.  Ook de AA kreeg de massa water op vele plaatsen niet verwerkt. Bijgevoegde foto's zijn veel betekenend.

IMG 2095IMG 2096

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren