Ongeval KA Weelde 8 jan 15 kop

Afgelopen donderdag- op vrijdagnacht gebeurde in de Koning Albertstraat een ongeval. Daarbij reed een bestuurder in op een geparkeerd voertuig. De schade was enorm, lichamelijk leed bleef uit. Onze redactie kreeg hiervan nu enkele foto's binnen. Ook enkele weken eerder gebeurde al een soortgelijk aanrijden amper twee honderd meter verderop.

pascal 6.pngHet was rond een uur of twee toen bij een buurtbewoner werd aangebeld met de vraag of de op straat geparkeerde wagen de zijne was. Die bleek echter van zijn buren te zijn. Hun wagen werd zwaar beschadigd nadat een bestuurder deze niet of te laat had opgemerkt. In de Koning Albertstraat mag er op de weg geparkeerd worden, beurtelings weliswaar, waarbij er op de 1ste en de 15de van de maand van rijvak dient gewisseld te worden. Het geparkeerde voertuig stond dus reglementair. 

pascal 5.pngDe knal moet hevig geweest zijn want beide wagens liepen zware averij op. Naar ons oordeel zijn ze zo goed als totaal verloren. De geparkeerde Volvo werd een aantal meters opgeschoven tot net voor de gevel van een handelszaak, de BMW werd flink ingekort aan de voorzijde. Als bij wonder raakten zowel de bestuurder als zijn passagierster niet gewond . De politie kwam ter plaatse. Volgens niet bevestigde bronnen zou de chauffeur gedronken hebben, er is ook sprake van een tijdelijke inhouding van zijn rijbewijs. 

Enkele weken eerder gebeurde al een haast identiek ongeval ter hoogte van de bushalte aan het begin van diezelfde Koning Albertstraat. Toen reed de bestuurder van een kleine bestelwagen, een man uit Poppel, in een op geparkeerde camionette, eigendom van een handelaar uit Oosthoven. Ook hier raakten beide wagens beschadigd, maar was er geen gewonde. De bestuurders stelden zelf de schadeformulieren op.

Foto bovenaan : schade aan de BMW bij daglicht.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren