Ongeval grens Poppel - kop

Op 2de Kerstdag gebeurde alweer een ongeval aan de Grens in Poppel. Hierbij waren drie voertuigen betrokken, er vielen geen gewonden. Omwonenden wisten ons te vertellen dat dit al de derde botsing in tien dagen was.

ongeval grens_poppel_26-12Afgelopen vrijdag 26 december rond 11 uur reed een gepensioneerde man uit Poppel met zijn auto met aanhangwagen de hoofdweg tussen Goirle en Poppel op om richting Poppel centrum te rijden. De bestuurder van een bestelbus, een Nederlandse man die in Ravels woont, kwam op dat ogenblik aanrijden in de richting van Goirle en merkte de combinatie te laat op. Hij raakte met zijn firmawagen nog net de aanhanger die geladen was met hout. Die aanhanger raakte vervolgens een wagen van BPost die langs de weg stond geparkeerd. Ook deze Renault raakte beschadigd aan zowel koplamp als bumper. Van de aanhangwagen werd de as er compleet onderuit gereden.ongeval grens_poppel_2_26-12

 

Het bleef gelukkig bij deze materiële schade, niemand raakte gewond. De politie kwam niet ter plaatse, de betrokkenen vulden zelf de nodige schadeformulieren in.

 

ongeval grens_poppel_3_26-12Buurtbewoners vertelden dat ongevallen hier schering en inslag zijn de laatste tijd. Zo zouden de afgelopen 10 dagen al zeker 3 "accidenten" gebeurd zijn. De verkeerssituatie ter plaatse was in het verleden al vaker stof tot discussie. 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren