digidak2022

Voor de oudere, maar ook de niet zo oudere generaties is het toch stilaan te veel aan het worden om alles te volgen.

En daar komt DIGIDAK om de hoek kijken om ons een handje te helpen.

Op drie verschillende locaties in onze gemeente helpen vrijwilligers iedereen die dat wenst om stap voor stap je weg te leren kennen in de digitale wereld waarin we allemaal plotseling zijn gedropt.

De locaties zijn te vinden in Ravels bij de Bieb, in Weelde in het Molenslop en in Poppel in het ontmoetingscentrum van De Wilders.

Je kan er verschillende kleinschalige cursussen of initiaties volgen die je kunnen helpen met vragen waarmee je worstelt, zoals computer voor beginners of internet en e-mail om maar te zwijgen over uw eerste stappen op de slimme telefoon van tegenwoordig.

De veiligheid in het digitaal verkeer is een grote bekommernis waar iedereen wel eens over twijfelt en ook hier gaat veel aandacht naar bi Digidak.

Waar veel mensen ook mee kampen is het vinden van foto’s of andere bestanden die ze hebben opgeslagen. Ook hier is een korte initiatie over waar uw oren van gaan flapperen en je jezelf na afloop een quasi volleerd bestanden administrator kan noemen.

Zodra je het computerwereldje wat beter leert kennen gaat er misschien wel een heel nieuwe wereld voor je open en wil je aan de slag met Excel of fotobewerking om maar iets te noemen…

Opgelet, u dient zich wel in te schrijven voor de initiaties, anders weten de mensen ook niet op welke opkomst ze kunnen rekenen.

Hieronder kan u een overzicht vinden van de verschillende initiaties die u kan volgen in de verschillende locaties:

 pdfDigidak_Planning_2023_m._09_-_12_Rawepo.pdf447.63 KB02/09/2023, 10:14

Indien het overzicht hier onder niet zichtbaar is, refesh  of laad de pagina opnieuw  of klik anders op bovenstande link. 

INITIATIES HERFST 2023

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren