OOK IN TURNHOUT KAN MEN DEELNEMEN AAN DE MANIFESTATIE  ADVOCAAT VOOR HET KLIMAAT

klimaatzaak

Klimaatzaak stapt weer naar de rechter omdat onze nationale overheden geen ernstig gevolg geven aan een eerdere veroordeling.

Op 10 september zullen acties in zoveel mogelijk gemeenten en steden aandacht vragen voor de beroepszaak van Klimaatzaak die op 14 september in beroep voor de rechtbank komt.

De manifestatie in Turnhout vindt plaats om 10.00 uur aan het Fanny Aubergéplein op NIEFHOUT. Men kan  dit plein bereiken via de Bareelstraat en de Diksmuidestraat.

Dirk Segers, voorzitter van Natuurpunt Turnhoutse Kempen,  houdt een toespraak over het klimaatbeleid in Turnhout, gevolgd door een kleine ludieke actie.

Natuurpunt Turnhoutse Kempen nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze manifestatie. Je doet mee? Stuur je deelname dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en geef je naam en voornaam, GSMnummer en het aantal personen die mee komen ook mee door.

Omdat je dan advocaat voor het klimaat wordt, vragen we een zwarte outfit te dragen en een zelf gemaakte witte bef. Een tip: dat kan gemakkelijk lukken met de witte kant van een keukenrol.

Tot dan!

Voor meer info: contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren