samengroenerZonnepanelen plaatsen op uw dak zijn nog steeds een goed idee voor uw portemonnee. 
Ook vandaag nog, ondanks het feit dat nieuwe installaties niet meer in aanmerking komen voor de zo geprezen of zo gehate groene stroomcertificaten haalt u voordeel uit de onuitputtelijke gratis energie van de zon.

Zonnepanelen zijn nog steeds interessant

Zonnepanelen zijn nog steeds een interessante investering. Ze bevorderen de productie van groene energie, en een investering in zonnepanelen brengt meer op dan spaargeld op de bank. Je energierekening gaat in het eerste jaar al flink omlaag! 

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

icoon waaromzonneenergie 60x60 01

Onuitputtelijke energiebron

De zon is een onuitputtelijke bron van energie, in tegenstelling tot schaarse grondstoffen zoals olie, gas en steenkool. 

icoon waaromzonneenergie 60x60 03 

Grotere onafhankelijkheid

Hoe meer stroom uw zonnepanelensysteem opwekt, hoe minder stroom je nodig hebt van je energieleverancier.

icoon waaromzonneenergie 60x60 02

Besparen op uw energiekosten

Met zonnepanelen wek je zelf je eigen energie op. Hierdoor bespaar je jarenlang op je energiekosten.

icoon waaromzonneenergie 60x60 04

Vermindering CO2-uitstoot

Door te kiezen voor zonnepanelen draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en aan een duurzame toekomst voor de komende generaties. 

Waarom de groepsaankoop van de provincie Antwerpen?

icoon WaaromSamenZonneEnergie 60x60 01

Compleet en geplaatst zonnepanelensysteem

Je ontvangt een aanbod voor een kwalitatief hoogwaardig en compleet zonnepanelensysteem inclusief inspectie, plaatsing en elektrische keuring (AREI). 

icoon WaaromSamenZonneEnergie 60x60 03

Heldere en objectieve informatie

De provincie Antwerpen informeert je helder en objectief, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Nadat je het persoonlijk voorstel ontvangt, kan je terecht op één van onze infoavonden waar je antwoord krijgt op al je vragen. 

icoon WaaromSamenZonneEnergie 60x60 02

Samen een scherpe prijs

Door het organiseren van een groepsaankoop kan een goed product tegen een scherpe prijs worden aangeboden. In groep zonnepanelen aankopen zorgt voor een aanzienlijke korting op zowel de aankoop als de plaatsing van zonnepanelen. 

icoon WaaromSamenZonneEnergie 60x60 04

Kwaliteit en garantie

De provincie Antwerpen waarborgt de kwaliteit van de producten en leveranciers. En verzekert je goede garantievoorwaarden. 

Ontzorging gedurende het gehele traject

Gedurende het complete proces, van bij de inschrijving tot nadat de zonnepanelen op uw dak geplaatst zijn, is de provincie Antwerpen steeds beschikbaar om op al je vragen te antwoorden en je te begeleiden indien er toch iets niet naar wens zou gaan. 

 

Deze groepsaankoop

 

ZP BE 2015 step 1


Op deze pagina vind je informatie over de lopende groepsaankoop zonnepanelen van de provincie Antwerpen. Zoek je informatie over een andere groepsaankoop, dan kijk je best op www.samengaanwegroener.be

Inschrijvingsperiode: t/m 12 augustus 2015
Je kan je inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen door je contactgegevens achter te laten en enkele vragen over je energieverbruik en woning te beantwoorden.

Inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend. Je kan dit doen via www.samengaanwegroener.be . Op de website vul je enkele gegevens in over je dak en kun je nagaan hoeveel panelen er op jouw dak passen.

Veiling: 13 augustus 2015
Op 13 augustus vindt de veiling plaats. Na de veiling bereiden we een persoonlijk voorstel voor dat we vanaf 31 augustus 2015 versturen naar alle deelnemers.

Acceptatieperiode: t/m 12 oktober 2015
Na ontvangst van het voorstel heb je t/m 12 oktober de tijd om aan te geven of je het voorstel wel of niet accepteert. Je kunt ook, afhankelijk van je situatie, voor een ander pakket kiezen.

Installatieperiode: tot eind april 2016.
Alle zonnepanelensystemen worden geplaatst vóór eind april 2016. Hierdoor kan je in de zonnige maanden van 2016 volop gebruik maken van het zonnepanelensysteem.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren