vaccinatiezaal eel

Vandaag en de komende dagen worden er dagelijks zo’n 350 tachtig plussers verwacht aan het nieuw ingerichte vaccinatiecentrum van Ravels Eel.

Het centrum is dit keer ingericht in de gemeentezaal van Ravels Eel in de Eelstraat om kosten te besparen.

ravels eel voorbereidingGisteren is alles in gereedheid gebracht door vrijwilligers en de zoneverantwoordelijken zodat vandaag de mensen goed kunnen worden ontvangen. 

Natuurlijk was de site van Weelde Depot  beter geschikt, maar voor deze campagne worden minder mensen verwacht en zal alles kunnen worden geklaard. Met panelen zijn cabines gecreëerd waarin zoveel mogelijk privacy wordt gegeven zodat niemand zich ongemakkelijk hoeft te voelen.

Johan Vosters en zijn mensen legden vanmorgen vroeg de hand aan de laatste voorbereidingen vooraleer ze van start konden gaan om 10:00h. Later op de middag worden de mensen vervangen door een tweede shift vrijwilligers zodat  iedereen vanavond zijn prik zal hebben gekregen.

© RAWEPO

Omwille van verkeershinder naar Ravels Eel door wegenwerken raden we iedereen aan om rekening te houden met tijdverlies.

Alternatief

Verkeerslichten en file zou mogelijk kunnen voorkomen waardoor u tijd zou verliezen. Men kan altijd opteren om via de achterkant ( Sint-Adrianusstraat) de gemeentezaal te bereiken voor mensen die uit de richting Arendonk of Ravels komen.

ALTERNATIEF VACCENTER RAVELS EEL

Parking

Wegens dezelfde wegenwerken is het mogelijk dat de nochtans ruime parking gedeeltelijk wordt ingenomen door wagens van bewoners langs de Vooreel omdat ze niet meer op hun oprit of in hun garage kunnen geraken. Wees daarom voorbereid op het zoeken naar een parking.

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren