reactie cdv cijferwerk

De voltallige fractie van CD&V Ravels wenst te reageren op het cijferwerk van de N-VA op Rawepo. 

De CD&V-fractie bestaat uit alle verkozenen vanuit CD&V. 

Deze groep van verkozenen komt minstens twee keer per maand samen om de gemeenteraad voor te bereiden, onder leiding van onze fractieleider. 

Elk lid laat hier duidelijk zijn of haar stem horen. Gemeenteraadsleden van CD&V hoor je misschien minder op een raadszitting, maar achter de schermen werken zij hard mee aan onze gemeente. 

Mieke Van Ostaeyen is voorzitster van het Lokaal Overleg Kinderopvang, 

Marijke Van der Moeren is voorzitster van het Welzijnsoverleg, in allerlei commissies zetelen onze CD&V’ers die daar ook degelijk werk leveren én ook correct aanwezig zijn. Qua aanwezigheidscijfers hadden wij de voorbije 6 jaar ook kunnen turven, maar daar hebben wij helaas de tijd niet voor. 

De lijnen tussen de CD&V-raadsleden, burgemeester en schepenen staan continu open. Wekelijks passeren wij als raadsleden op het gemeentehuis om dossiers met de burgemeester of schepenen te bespreken of de gemeenteraad voor te bereiden. Het feit dat we op de gemeenteraad onze stem minder laten horen, komt doordat wij 6 jaar lang eensgezind naar die raadszittingen trekken. 

Onze partij heeft 6 jaar rimpelloos bestuurd: onze fractie is nog intact, bij ons is niemand vertrokken. Gemeenteraadslid zijn is voor ons veel meer dan een vraagje stellen op een gemeenteraad. Voor ons gaat het niet over hoe vaak je iets zegt, maar wat je zegt én doet! Gemeenteraadslid zijn van Ravels is je dorp koesteren, werken voor je dorp en wat de inwoners doen waarderen. 

"Dat weten wij bij CD&V. "

"Dat doen we bij CD&V. "

De intellectuele oneerlijkheid van onze collega’s is in campagnetijd misschien te begrijpen, maar doet ons emotioneel pijn. Dit is niet onze politieke stijl. Voor ons telt de inhoud. 

We doen dan ook een oproep tot meer inhoud en zulke, onjuiste persoonlijke aanvallen te stoppen. 

 Nic Andriessen 

Jef Van Steen 

Mieke Heyns 

Mieke Van Ostaeyen 

Marijke Van der Moeren

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren