Op 1 maart 2021 is de gemeente Ravels gestart met de verkoop van de digitale gemeentelijke cadeaucheque.

De oude gemeentelijke cadeaucheque wordt een nieuw digitaal jasje gestoken.

Door de cheques te digitaliseren kunnen ze niet alleen aan de onthaalbalie in het gemeentehuis aangekocht worden, maar ook online via een webshop. Op die manier kan je de cadeaucheques 7 dagen op 7, 24 uur op 24 online aankopen. Je print zelf de cheque af of bezorgt deze digitaal aan de ontvanger.

Hoewel de (papieren) cadeaucheque zeer populair is, waren er toch enkele verbeterpunten. Zo kon je het bedrag op je cadeaucheque niet in meerdere keren spenderen en kon je hem enkel fysiek kopen via de onthaalbalie in het gemeentehuis. Jammer dus als je niet tijdens de openingsuren tot in het gemeentehuis geraakt.

De talrijke deelnemende handelaars maken van deze cheque het perfecte cadeautje voor onder de kerstboom, een leuk bedankje voor leerkrachten, het ideale verjaardagscadeau, een gewaardeerd relatiegeschenk,… Kortom, elke gelegenheid is goed om een cadeaucheque te kopen en weg te schenken. De gelukkige ontvanger kan de cheque naar eigen wens besteden in één van de vele deelnemende winkels of horecazaken in onze gemeente. Een bijkomend voordeel is dat je bij de digitale cadeaucheques het geld op je cheque in meerdere winkelbeurten bij verschillende winkels kan opgebruiken! 

 De ontwaarding door de handelaar gebeurt op basis van een geprinte cijfercode, barcode en/of QR-code. De waardes waaruit je kiest, blijven 5, 10, of 20 euro (of een zelf gekozen bedrag). Ook nieuwe handelaren gevestigd in Ravels mogen zich nog altijd registreren! Dit kan via deze link! Met deze nieuwe digitale cheque kan je momenteel al in een 45-tal winkels of horecagelegenheden terecht. Je herkent de deelnemende handelaars aan de affiche en/of sticker in de etalages.

Bij welke handelaren kan je terecht met de papieren cadeaucheques (oude versie)?

Lijst handelaars papieren cadeaucheques

Bij welke handelaren kan je terecht met de digitale cadeaucheque (voorzien van QR code)?

lijst digitale cheques

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren