prijzen midzomerfeestHet Midzomerfeest ligt alweer enkele weken achter ons maar gisterenavond werden de prijzen uitgereikt van de deelnemers van de fietstocht.

Zoals ieder van de deelnemers wellicht zich nog wel kan herinneren waren er vier prijzen voorzien van € 200 + kadopakket van de Wereldwinkel, niet te versmaden extraatjes dus...

 

Dankwoord van de burgemeester aan deelnemende bedrijven en medewerkers Midzomerfeest.


Om halfacht gisteren kwamen de winnaars, eentje was verontschuldigd, hun prijs dus ophalen.


Burgemeester Luyten zette eerst nog alle helpende handen in de schijnwerpers en dankte hen voor hun vrijwillige en tomeloze inzet. Zonder hen kan een gemeente zulke zaken niet verwezenlijken of zoals hij het verwoordde:

“Feesten bouwen is niet de core business van een gemeente, maar het wordt wel verwacht dat er iets te doen is en daarvoor zijn vrijwillige helpers en initiatieven onontbeerlijk. We willen er graag enkele met naam noemen omdat zonder hen heel dit Midzomerfeest niet aan de orde zou zijn. Lief Van Laer, Yvo Joos, Leo Lauwers, Jef Van Steen, Mario Verbeek, de Ravelse Landbouwadviesraad en met hen nog vele anderen waren de onbetaalbare hulp achter een project dat elk jaar een andere invulling krijgt."


Ook de vier bedrijven in de kippen industrie werden bij de dankbetuigingen betrokken maar merkwaardig genoeg was van geen enkel bedrijf iemand aanwezig op deze uitreiking. Nochtans was het hele midzomerproject dit jaar rond de kippenbedrijven opgezet.


Leo Lauwers, Yvo Joos en Jef van Steen viel de eer te beurt om de prijzen te overhandigen, een taak die ze met veel voldoening op zich namen.

IMG 7586IMG 7587IMG 7588IMG 7589

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren