Bloso LogoWvdsJe vindt sporten leuk? Het wordt nog plezanter in een sportclub.
Want daar word je begeleid door gekwalificeerde trainers die je helpen om nog meer plezier en resultaten uit je sportinspanningen te halen.
Bovendien geniet je van de voordelen van professioneel materiaal. Maar het allerleukste zijn de vrienden die je er maakt. Dankzij die goede omkadering is de sportclub de place to be voor al wie lang en regelmatig wil blijven sporten. Dus waar wacht je nog op? 
 
 

Week van de Sport van 12 tot en met 20 september. 

Kom naar de Week van de Sportclub van 12 t.e.m. 20 september en ontdek hoe goed onze sportclubs bezig zijn tijdens de gratis trainingen en initiaties in de sportclubs in onze gemeente. 
 
De gemeentelijke sportdienst en sportraad nemen met verschillende sportverenigingen deel aan de Week van de sportclub. De sportclubs organiseren voor onze inwoners speciale initiaties om met hun clubwerking en sporttak kennis te maken. 
 
 

Download de folder voor meer informatie.

De folder in bijlage maakt u wegwijs bij welke clubs u tijdens de Week van de sportclub terecht kan voor initiaties. Indien u nog vragen heeft, kan u terecht bij de betrokken club of op de gemeentelijke sportdienst.
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren