Doorgangswoning Vond 25
Op 1 september 2015 werd de doorgangswoning van OCMW Ravels met adres Vond 25 te Poppel in gebruik genomen en officieel voorgesteld aan de OCMW-raad.
Dankzij subsidies van de Nationale Loterij kon deze woning gerenoveerd worden. 
 
doorgangswoning loterijIn het kader van de projectoproep ‘verhoging van het aantal doorgangswoningen” van de POD Maatschappelijke Integratie werd een budget vanuit de winstverdeling van de Nationale Loterij (47.500 euro), ter beschikking gesteld.
 
 

Gesubsidieerd door Nationale Loterij.

In december 2014 werd gestart met de renovatiewerken. Mede dankzij de subsidie van de Nationale Loterij kon de crisiswoning helemaal onder handen genomen worden. Deze crisiswoning kreeg dus een zeer grondige opknapbeurt. Ze werd volledig geïsoleerd, voorzien van een nieuwe vloer en buitenschrijnwerk. Ook de keuken en de badkamer werden volledig  vernieuwd. De woning voldoet nu aan de hedendaags comfort- en isolatienormen. 
 

Kortstondige opvang van max 4 maanden.

vond25Deze doorgangswoning zal gebruikt worden om zeer acute, en kortstondige woonnood van gezinnen op te vangen. De woning kan maximum voor periode van 4 maanden worden toegewezen. Het betrokken gezin wordt in die periode door het OCMW actief begeleid om een definitieve oplossing voor hun woonproblematiek te zoeken.
 

Meer info ?

Voor meer vragen of inlichtingen kan je steeds terecht bij dhr. Koen Rombouts, voorzitter  (0496 80 23 99 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of mevr. Chris Bax, secretaris (014 46 24 01 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren