jubilarissen2023

Begin oktober viert de gemeente Ravels elk jaar de huwelijksjubilarissen van 50 jaar en meer.

Dit jaar waren er in onze gemeente liefst 93 jubilerende paren waarvan er 57 ingingen op de uitnodiging om dit samen te vieren.

jubilarissen Luyten 2023jubilarissen Patricia 2023Alle paren hadden een uitnodiging ontvangen en mochten ook 2 kinderen, kleinkinderen of andere kennissen of vrienden meebrengen. 

Van de 62 gouden paren (50 jaar getrouwd) schoven er 39 koppels aan de Bruegheltafel aan. 

Van de 22 diamanten paren (60 jaar getrouwd) waren er ook 11 paar aanwezig en ook de 8 briljanten paren die ondertussen ook al 65 jaar op hun teller hebben was het overgrote deel aanwezig met 5 paren. Jammer dat één der echtgenoten verstek moest laten gaan wegens ziekte, maar mevrouw hield er toch aan om aanwezig te kunnen zijn en de collega jubilarissen nog eens te ontmoeten.

Het grootste applaus was wel voor Frans Dresselaerts (97) en zijn Yvonne (93) die begin augustus hun platina bruiloft vierden. Het ziet er naar uit dat ze goed begonnen zijn aan hun volgende jubileum.

Burgemeester Luyten en het voltallige schepencollege verwelkomde iedereen en feliciteerde hen nogmaals met hun jubileum vooraleer communicatieverantwoordelijke Patricia Meulemans iedereen uitnodigde om plaats te nemen zodat de burgervader zijn speech kon brengen over hoe Ravels is geëvolueerd in de laatste decennia, maar vooral wat er allemaal nog op de plank ligt in de komende jaren.

Schepencollege

schepencollege Ravels jubilarissen

Nadat de gemeentefilm was bekeken was het tijd voor de groepsfoto’s die zoals altijd voor enkele prangende momenten zorgde, Wie heeft zijn ogen weer dicht….? Wie keek er net nog eens rap om…? Waar staat mijne vent….? Zit zijn plastron wel recht….? Veel vragen voor een paar foto’s maar des te meer kunnen de mensen er later van genieten.

Toen dit karwei eindelijk achter de rug was kon iedereen genieten van de worsten, frikandellen of al het andere lekkers dat de mensen van het Molenhof aan tafel brachten. Ondertussen werden de oude verhalen opgerakeld maar werd ook gebabbeld over hoe goed het wel wonen was en is in onze gemeente.

De jubileum groepsfoto's, klik op de foto's om ze te vergroten 

Gouden Jubilarissen

jubilarissen50goud 2023 

DIAMANTEN JUBILARISSEN

jubilarissen60diamant 2023

BRILJANTEN JUBILARISSEN

jubilarissen65brilant 2023

PLATINA JUBILARISSEN

rawthumb jubilarissen70platina 2023

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren