zeventigjaren2023

Het is alweer 5 jaar geleden dat de borelingen uit 1953  een feest hebben georganiseerd voor iedereen die toen in Weelde zijn opgegroeid en/of er ondertussen zijn komen wonen.

Uiteraard werden toen de partners ook uitgenodigd. De 55 aanwezigen waren toen unaniem enthousiast en de afspraak werd gemaakt om in 2023 opnieuw iets te organiseren.

Het is zover…..

Met het comité dat zich heeft ingezet om destijds de samenkomst in 2003 en 2013 en 2018 te organiseren is afgesproken om opnieuw samen te komen in het Molenslop Straatakkers in Weelde voor een gezellig samenzijn op zaterdag 14 oktober 2023 om 18.00h.

We beginnen met een aperitief en daarna een (warm) diner buffet dat begint met soep daarna vis of vlees en dat eindigt met een dessertbuffet. Daarna kan er nog uitgebreid worden nagepraat met koffie, thee, frisdrank, wijn en tapbieren naar believen. Dat alles voor de prijs van 50 Euro per persoon.

Tweede poging voor een bezoek aan  ’t Kaske?

Net als vorige keer willen we beginnen om 18.00h. We hebben ook nog een voorprogramma in gedachte …….we hebben daarbij nog iets goed te maken van vorige keer toen het geleid bezoek helemaal fout liep door omstandigheden buiten onze wil….Daarom plannen we nu opnieuw een geleid bezoek aan museum ’t Kaske in het vroegere gemeentehuis van Poppel. Beslist de moeite… Zij die aan dit voorprogramma willen deelnemen zijn om 15.00h (stipt) in het Molenslop en betalen 5 Euro extra per persoon (voor een welkomstdrank in het Molenslop en bezoek aan het Museum). We rijden met een beperkt aantal wagens van het Molenslop naar het Museum (Dorp Poppel).

U ziet …een mooi programma met voor iedereen een mogelijkheid om nog eens een aantal mensen terug te zien die u mogelijk al jaren niet hebt gezien…

Inschrijven kan door 50 Euro (of 55 Euro als je het voorprogramma mee wil doen) per persoon te storten op rekening BE62 0636 5360 8061 van Corry Wouters met vermelding ‘ feest 70 jarigen naam’ ten laatste op 1 oktober aanstaande.

Opgelet …We sturen maximaal de uitnodiging per mail (als je die vorige keer had opgegeven). Om postkosten te besparen sturen we enkel een brief naar degenen die er één van de drie vorige feesten was en geen mailadres heeft opgegeven….

We hopen op een talrijke opkomst en een gezellig feest.

Contactadres 70 jarigencomité voor eventuele vragen :

Corry Wouters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Jos Dickens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren