severijns diamantenbruiloft
In Poppel mochten we vanmiddag aanschuiven bij de familie Severijns op de Tilburgseweg. 
Toon en Ivonne vierden vandaag namelijk de 60e verjaardag van hun huwelijk in huiselijke kring. Zaterdag pas zal er een familiefeest worden gehouden maar op de dag van de bruiloft, zaterdag 22 oktober 1955 wilden Toon en Ivonne het thuis gezellig, ouderwets rustig houden.
 

Felicitaties koningshuis door schepenen Van de Pol en Van Gestel.

toon severijnsDaarom kwamen Jef Van de Pol en Eric Van Gestel als vertegenwoordigers van het gemeentebestuur vandaag even langs om het gelukkige koppel te feliciteren. Ze hadden ook de felicitaties bij van onze koning en koningin en de mededeling van het cadeau van de gemeente. Dit is tegenwoordig een cheque die rechtstreeks wordt gestort op de bankrekening zodat de jubilarissen dit leuke bedrag naar eigen goeddunken kunnen besteden.
Beide jubilarissen zijn nog bijzonder goed te been en ook verbaal kunnen ze nog goed meepraten, vooral over de tijd van vroeger is er vanmiddag wat afgelachen bij een kopje koffie en een lekker stuk vlaai van Ivonne.
 

Ook nog jarig vandaag.

Ivonne was op de koop toe ook nog jarig vandaag, ze is geboren als Ivonne Borghs op 22 oktober 1933 en vierde vandaag dus ook haar 82e verjaardag.
Beiden gaan ook nog goed mee met de tijd van nu, Toon raadpleegt dagelijks zijn tablet om het nieuws te volgen en fietst nog rustig 70 km met de fiets. Het is dan wel elektrisch maar ik zie het mezelf nog niet doen. We hoorden aan zijn stem wel dat hij er liever elke keer 100 km achter de kiezen zou hebben, maar dat kan de batterij niet aan.
Het koppel kreeg één dochter, Marleen en die kreeg op haar beurt ook één zoon Yves. Ze woonden hun hele leven in dezelfde buurt en ook dochterlief heeft haar plekje gevonden, dicht in de buurt van haar ouders.
We feliciteren Toon en Ivonne nogmaals van harte en danken hen voor het lekkere stukje vlaai 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren