gouden jubilarissen2015

Net op de middag, klokslag 12 uur waren de jubilarissen van de gemeenten Ravels, Weelde en Poppel verzameld in GC de Wouwer voor de jaarlijkse viering der jubilarissen.
Even voor 12 h wandelden de paren binnen, samen met twee kinderen of andere familieleden die hen mocht vergezellen voor deze heugelijke viering.
 

Toespraak burgemeester.

walter luytenDe feestelijke namiddag werd begonnen met de toespraak van de heer burgemeester met ludieke verwijzingen van de tijden waar de genodigden nog goede herinneringen aan hebben. Ook wilde Walter Luyten er iedereen nog eens aan herinneren dat Ravels  nog vele plannen heeft om haar patrimonium en verkeersnet te verbeteren, allemaal met eigen centen. Volgend jaar zal de gemeente Ravels zelfs geen enkele Euro schuld hebben, iets wat vele gemeenten ons benijden.
 
 

Tijd voor de officiële groepsfoto's. 

Na deze korte toespraak was het tijd voor de officiële groepsfoto’s. Het lijkt wel dat de groep met gouden echtparen elk jaar nog groter wordt. Het zaaltje van de tentoonstellingsruimte is nog maar net groot genoeg om iedereen op de foto te krijgen en het is dringen aan de kanten, anders val je eraf.
Gewoonlijk zetten de fotografen de notabelen van de gemeente dan maar aan de zijkanten, dat valt niet op als er zo’n lint van de foto af valt Beschaamd
Gelukkig was dat nog niet het geval en kon iedereen er nog net bij.
 

Diamanten paren

 
diamanten jubilarissen2015
 
De groep diamanten paren was al een heel stuk kleiner en er waren slechts twee briljanten paren op de afspraak. Jammer genoeg zijn er elk jaar weer enkele paren die niet op de uitnodiging kunnen ingaan wegens eerder aangegane afspraken. Zo was baron de Jamblinne en en zijn vrouw er niet bij en ook  Toon en Ivonne Severijns waar we deze week nog op bezoek waren moesten verstek laten gaan. Ze zaten zelf al  met hun voeten onder tafel voor hun eigen diamanten feest met hun familie en vrienden.
 

Briljanten Paren

 
briljanten jubilarissen2015 
 
 

Tijd om de inwendige mens te versterken.

Nadat de formaliteiten waren afgewerkt was het tijd om een hapje te eten. De Breugeltafel, aangeboden door de gemeente stond klaar en iedereen liet het zich smaken, terwijl ondertussen de oude sterke verhalen de ronde deden langs de vele tafels. Vele oude banden werden opnieuw versterkt en afspraken gemaakt om elkaar eens op te zoeken in de komende wintermaanden om rustig bij te praten.
Een heel goed initiatief dat begint op deze bijeenkomst. Hopelijk zien we allen terug binnen vijf jaar :-)
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren