Sander als_djHet tragische overlijden van Sander Meeusen uit Poppel laten niemand onberoerd, niet bij zijn familie, niet bij zijn vrienden, niet in de plaatselijke gemeenschap. Als een donderslag bij heldere hemel, zo kwam het nieuws aan bij eenieder die de 20-jarige jongeling kende. Zondagochtend even voor zes uur raakte hij met zijn auto een boom op de Turnhoutseweg tussen Goirle en Poppel, waarna hij tegen een boom aan de overkant werd gecatapulteerd. Niemand kon Sander nog helpen. Aanstaande zaterdag is er een afscheidsviering in de Sint Valentinuskerk in Poppel.

Aan steunbetuigingen ontbreekt het niet. Overal tonen vrienden en sympathisanten hun medeleven, ook op sociale media zoals facebook. Daaruit blijkt nog maar eens hoe geliefd Sander was. Het verlies van de levensgenieter, de geweldige dj, de getalenteerde lasser en bovenal "de vriend van iedereen" laat duidelijk diepe sporen na.

Rouwkaart Sander_Meeusen_Bij de jeugdclub in Poppel, bij zijn werkgever Peter Bax in Weelde, eigenlijk overal wordt hij nu al gemist. Op de plaats van het ongeval ligt inmiddels al een massa aan kransen en bloemen.

Sander -_bloemenAfscheid nemen van Sander Meeusen kan op donderdagavond bij rouwcenter Schillebeeckx in Ravels, tijdens de avondwake op vrijdag om 19u30 in de Sint Valentinus Kerk van Poppel of tijdens de uitvaartsdienst op zaterdagochtend om 10u00 in dezelfde kerk.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren