Van Gils_boomverzorging_en_bosexploitatieZaakvoerder Jan Van Gils van de firma Van Gils Boomverzorging en Bosexplotatie uit Ravels wordt aanstaande zaterdag begraven, ruim een week na een spijtig arbeidsongeval in het Ravels Kamp. De klap was enorm voor familie en vrienden vorige donderdag. Hoe kon het gebeuren dat een zo gedreven en ervaren vakman het leven moest laten tijdens wat voor hem een routine klus was.

Een stapel bomen die aan het schuiven geraakte is hem fataal geworden. Jan Van Gils raakte geplet onder de massa boomstammen en werd even later door een collega gevonden. Alle verdere hulp kwam te laat. Jan was samen met enkele werkmakkers al enige tijd bezig in het bos rond het Ravels Kamp, een gebied dat tussen de Blauwe Kei in Ravels en de grens met Turnhout ligt.

Rouwkaart Jan_Van_Gils_Jan Van Gils was er erg ervaren arbeider die een enorme staat van dienst had met zijn bedrijf. De 56-jarige man stond aan het roer van een florerend bedrijf dat tot ver buiten de dorpsgrenzen bekend was. Hij laat een vrouw en drie kinderen na.

De afscheidsdienst van Jan Van Gils vindt aanstaande zaterdag 5 april om 10u00 plaats in de Sint Servatius Kerk in Ravels. Er is geen avondwake voorzien.vangils logo







Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren