Koen Dilen ontwikkelt een brood waar de regio trots op kan zijn. Koens Molenbrood is het huismerkassortiment van broden waar de bakker zijn vakmanschap extra in tot uiting komt. Koen heeft de samenwerking opgezocht met de plaatselijke meer dan 130 jaar oude stellingmolen "Arbeid adelt" die recentelijk gerestaureerd is.
In deze molen wordt het speciaal voor Koen's molenbrood geselecteerde tarwe gemalen op authentieke molenstenen. De tarwe wordt zeer rustig gemalen waardoor de temperatuur laag blijft en hierdoor alle smaakstoffen van het goede graan bewaard blijven. Het meel wat uit de molenstenen komt is zeer fijn gemalen.
In de bakkerij aangekomen wordt het meel verwerkt tot een deeg wat extra lange rijstijden krijgt. Hierdoor bereikt Koen dat de broodsmaak extra ontwikkeld wordt en de vershoudbaarheid verhoogt. Het bakproces maakt het brood helemaal af. Koens molenbrood wordt zelfs 2 maal gebakken. Hierdoor krijgt het extra smaak en een extra krokante korst, en dus voor u een extra lekkere boterham. Proef en geniet van Koens Molenbrood het Molenbrood met extra smaak en een brood waar de regio trots op kan zijn.
Voor meer info:
Koen Dilen Telefoon: 014 65 56 20 Email: