christmas animated gif 3

Hoewel 2017 nog niet helemaal achter ons ligt willen we bij Rawepo iedereen al prettige feestdagen wensen.

We willen al onze bezoekers danken voor hun trouwe bezoek, maar we willen zeker onze adverteerders niet vergeten die ons de mogelijkheid bieden om door te gaan met ons nieuwsportaal voor groot Ravels.

 

10 jaar Rawepo in  2018

Ondertussen bestaat Rawepo bijna 10 jaar, het domein rawepo.be werd op 2 februari 2008 vastgelegd. Het is dus binnenkort tijd voor een feestje ? iedeeën zijn altijd welkom...

Ondanks moeilijke periodes hebben we in die 10 jaar tijd toch een vaste stek weten te veroveren met een trouw publiek dat elke dag weer onze pagina’s bezoekt in de hoop wat nieuws over onze gemeente te kunnen lezen.

Ondertussen staan er in onze archieven 836 fotoalbums met daarin 129.685 foto’s die u nog steeds helemaal gratis kan bekijken. Deze albums zijn veelal fotoreportages van evenementen in onze gemeente, van carnaval tot de kerstmarkten of loopwedstrijden die we al jaren volgen.

In ons YouTube videokanaal  kan u ook bijna 300 video’s bekijken, wanneer u maar wilt. Ook hier is het aanbod erg gevarieerd te noemen en de laatste tijd komen er hoe langer hoe meer filmreportages bij die de moeite waard zijn om te bekijken, zeker in deze donkere maanden. U kan zich ook abonneren op het YouTube kanaal, helemaal gratis zodat u een melding krijgt als er een nieuwe video beschikbaar is.

Onze Facebookpagina kent ook hoe langer hoe meer bezoekers en we naderen hier stilaan de kaap van 3.000 volgers. Als u ook onze FB pagina wil volgen moet u die slechts éénmaal aanklikken om alle berichten automatisch binnen te krijgen op uw eigen account. Ook als u zelf geen Facebook wil hebben kan u toch de Rawepo Facebookpagina bekijken via deze link: https://www.facebook.com/rawepobe/

 

Belangrijk..... de statistieken!!

De statistieken zijn telkens weer iets om naar uit te kijken want op die manier kunnen we bepalen of we al dan niet “goe bezig” zijn…. Wat wordt er zoal bekeken, welke artikels scoren het best in de hitlijsten enz…   Worden de fotoalbums of de videoclips goed bekeken of dienen we ergens iets bij te sturen om de bezoekers te helpen in het vinden van bepaalde zaken.

 

 stats rawepo 2017

Hierboven kan u een kijkje nemen in onze statistieken, met een beetje telwerk zien we dan dat we gemiddeld per maand zo’n dikke 180.000 bezoeken krijgen van onze surfers. En die komen niet enkel uit onze eigen gemeente want als dat zo was zou iedere inwoner, kinderen en ouden van dagen elke maand 12.15 keer onze website raadplegen. Neen, die bezoekers komen wel grotendeels vanuit de regio, maar toch hebben we dit jaar bezoekers geteld van welgeteld 123 landen op onze aardbol.

wereldbezoekers rawepo

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren