© RAWEPO

Het gemeentelijke werking van BEWEGING.NET organiseert reeds enkele tientallen jaren een goed uitgebouwde dienstverlening rond de belastingbrieven van loontrekkenden en werknemers : namelijk het invullen en het berekenen van de aangiften.

Jaarlijks maken vele honderden mensen er gebruik van. En in de Kempen zetten vele vrijwilligers zich hiervoor belangeloos in.

 

Vrijwilligers worden ouder. 

beweging.netOmdat de groep vrijwilligers stilaan ouder wordt, geleidelijk aan wat uitdunt, en omdat verantwoordelijken laten weten hebben om een stapje opzij te zetten, is de werking ‘dienstverlening belastingbrieven ’ in Ravels op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bereid zijn om deze dienstverlening van BEWEGING.NET verder mee uit te bouwen, mee te dragen en mee te organiseren. 

 

Vorming & Opleiding 

Vooraf geven we vorming en opleiding zodat je tegen eind april 2018 voldoende inzicht hebt in de aangifte en de berekening van de personenbelasting en kan je meewerken in de dienstverlening in de periode mei-juni 2018.

 

De vorming/opleiding is voorzien op de volgende woensdagen telkens van 19.00 uur tot (ten laatste) 22.00 uur in het vergaderzaaltje van de sporthal ‘t Molenslop, Straatakkers 1, te 2381 Weelde. (parkeren op de parking voor ‘t Molenslop langs de Gemeentelaan)

 

Woensdag 24 januari 2018  : Algemene informatie vooraf, de voorbereiding van de aangifte, toelichting bij Vak I en bij Vak II van de aangifte, kennismaking met Tax-Calc en oefeningen op de computer.

Woensdag 7 februari 2018 : Vak III, IV en V van de aangifte + oefenen

Woensdag 21 februari 2018 : Vak VI, VII en VIII van de aangifte + oefenen

Woensdag 7 maart 2018 : Deze avond wordt volledig besteed aan de inkomsten uit Nederland en hoe deze in te vullen op de belastingaangifte en hoe deze te berekenen + oefenen (wordt gegeven door Frank Heylen)

Woensdag 21 maart 2018 : Vak IX en X van de aangifte + oefenen

Woensdag 4 april 2018 : Vak XI, XII, XIII en XIV van de aangifte en DEEL 2 + oefenen.

 

We kunnen in het vergaderzaaltje van ’t Molenslop gebruik maken van de 5 computers van Digidak, maar het meebrengen van een eigen laptop kan echter ook handig zijn. Graag bij inschrijven reeds meedelen of je over een laptop beschikt. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen spreken we hierrond later echter ook wel verder af.

 

Zegt dit je wel iets ? Ben je te vinden voor een dergelijk engagement ? Wens je meer informatie ? Neem dan contact op met Frans Verhoeven, Molenstraat 30 te Weelde,  telefonisch op het nummer 014/657685 of via een –e mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven kan uiterlijk tot 15 januari 2018.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren