rawthumb gouden2 WEB

De Wouwer liep gisterenmiddag alweer helemaal vol voor de viering van de jubilarissen.

Niet minder dan 77 koppels vierden hun gouden, diamanten of briljanten huwelijksfeest in onze gemeente. 

 

Traditie

Het is al een jarenlange traditie dat elk jaar de jubilarissen worden uitgenodigd in GC de Wouwer op een gezellig samenzijn. Ze mogen dan, vergezeld van 2 mensen komen meevieren met de rest van de jubilarissen. Dit jaar vierden 58 koppels hun gouden jubileum, 17 hun diamanten bruiloft en er waren ook dit jaar weer twee paren in onze gemeente die hun briljanten huwelijksverjaardag mochten vieren waarvan één koppel ook aanwezig was op deze viering.

 

briljanten paar WEB

Nadat onze gemeentelijke communicatieambtenaar Margot Bolhaar de jubilarissen had mogen verwelkomen sprak de burgemeester de mensen toe en herinnerde hij hen aan enkele zaken die zich in  1967 afspeelden, zoals de brand van de Innovation in Brussel en de windhoos die de kern van Oostmalle vernielde.

 

Met zijn allen op de foto’s

De foto’s, altijd een stressmoment voor iedereen, zowel voor diegenen die op de foto moeten als voor de mensen die op de knopjes drukken. Een massa van  70 mensen die in een donkere achtergrond met weinig licht op de foto’s moeten is altijd een moeilijk verhaal, maar we hebben weer ons best gedaan en iedereen is in ieder geval weer ergens in beeld.

Diamant Ravels WEB

Breugeltafel

Na de fotosessie werden de gasten getrakteerd op een uitgebreide breugeltafel waaraan allen zich tegoed deden. Na de pensen, de witte worsten en de frikandellen met krieken was er dan nog een stevig stuk taart met een laatste koffietje zodat de buikjes goed gevuld waren vooraleer Margot de film van de gemeente kwam aankondigen.

Bij een lekkere pint, Leffe of een wijntje werd dan nog nagenoten terwijl hier en daar al enkele  genodigden begonnen te knikkebollen en snakten naar een namiddagdutje ….. wat zullen ze vannacht allemaal goed geslapen hebben….

 

Flmreportage Viering juwelijksjubilarissen Ravels 2017 © RAWEPO

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren