lambada
In het centrum van Weelde leek gisteren namiddag wel iedereen van de laatste dagen zon te willen komen genieten.
Rond het H. Hartplein stonden echter wel merkbaar minder kermisattracties opgesteld wat dan weer voor teleurstelling zorgde voor de kinderen die hadden gehoopt op hun eerste rit in de kleurige botsauto’s of een passage in het aantrekkelijke Lunapark.
 
Nu was het vooral de  spectaculaire Lambada schommel die veel succes had bij jong, maar ook bij oud. André Vermeeren had toevallig (?) zijn camera bij de hand en maakte toch maar snel enkele foto’s : foto's kermis Weelde ©
 
20140928 150823
Vandalenstreken zorgen voor minder attracties voor de kinderen.
De reden voor de mindere opkomst van de kermisattracties is voornamelijk te wijten aan de vandalenstreken die vorig jaar echt wel buiten proporties waren. De foorkramers hebben groot gelijk als ze niet weerkeren naar en kermis waar ’s nachts in hun botsauto’s dronkaards hun behoefte komen doen en waar de kleurige lampjes van de paardenmolens aan diggelen worden geslagen door jongeren die nachtelijke vernieltochten houden in een zatte bui. 
 
Ook dit jaar blijken er alweer  oproepen te zijn geweest om dergelijke vandalistische streken te melden aan de politie. Deze komt echter steeds te laat om de daders te betrappen zodat ze machteloos staan om in te grijpen. Als dit zo verder gaat mogen we straks een kruis maken over de kermis in Weelde en zullen we met zijn allen voortaan aan de kinderen mogen vertellen hoe het vroeger was in de botsautookes en de rappe rups waar de eerste kussen stiekem werden gestolen van het eerste lief.
 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren