Gemeente Ravels (deelgemeente Weelde)
     Streekproducten gezocht in een brede zin van de betekenis !


midzomermarktOp zondag 3 augustus 2014 wordt in de gemeente Ravels, deelgemeente Weelde een Midzomermarkt georganiseerd. Verschillende verenigingen (Grenstuuterkes vzw, KWB Weelde, Kok '0 Vin, Jagersvereniging Sint-Hubertus) bundelen (met de steun van Gemeente Ravels) de krachten om er een super gezellige dag van te maken. Op het programma staan o.a. een Vlaams Muziekfeest, allerlei kinderanimatie, een markt (zowel tweedehands als professioneel), een tweedehands speelgoedmarkt voor de kinderen... en nog veel meer! Zo wordt er ook een "Streekproductenmarkt" georganiseerd, waar de bezoekers verschillende lokale specialiteiten kunnen leren kennen en waar het gloednieuwe Ravelse bier "De RAVELSe BLONDe" zal voorgesteld worden.
Dit bier werd gemaakt i.s.m. de Lustige Bierbrouwers, de Molenvrienden, Kok '0 Vin, Den Boomgaard en het gemeentebestuur. Dit alles gaat plaatsvinden in de omgeving van het gemeentehuis op het marktplein, in de Gemeentelaan en de Sint-Jansstraat in deelgemeente Weelde.

Voor de organisatie van de streekproductenmarkt zijn we nog op zoek naar marktkramers die vanaf 10.00 uur tot (ten laatste) 17.00 uur een stand willen opstellen en bemannen.
lokale productenWe denken hierbij aan de volgende verenigingen, organisaties, streekproducten in de brede zin van het woord...
Hof Van Eel,   Imkers,   Ravels Pierke,   Molenbrood Koen Dilen,    Hoevekaas Van Roey,    Tomaten Rens,    Poppelse Janhagel,     KWB Weelde,    RAVELSe BLONDe,    Koe knuffelen Poppel,    VVV Toerisme Ravels,    Wereldwinkel,    het nieuwsportaal Rawepo.be,    Radio Paloma...

Ken je nog producten waar we niet aan gedacht hebben?
Geef dit dan gerust door!
Heb jij zelf interesse?

Neem dan contact op met: Yvo Joos Molenstraat 37 2381 Ravels tel. 014 65.78.56   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag uw reactie en/of inschrijving ten laatste op maandag 10/03/2014.
Indien wij iemand vergeten zijn die u kent en die ook een bijdrage zou kunnen leveren aan de streekproductenmarkt, geef a.u.b. een seintje, dan kunnen we dit alsnog rechtzetten!
Met uw hulp en deelname hopen we er een prachtig feest van te maken! Voor informatie MIDZOMERMARKT, zondag 3 augustus 2014: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren