© RAWEPO

Bereid je voor op een middag vol adrenaline en plezier op de 5e Zeepkistenrace in Weelde!

Na de spectaculaire editie van vorig jaar, die nog steeds nagalmt in de harten van onze fans, belooft deze editie nog spannender en grootser te worden. Of je nu een racer bent of een toeschouwer, dit evenement wil je niet missen!

Terugblik op 2023:

De vorige editie was een waar spektakel met maar liefst 33 teams die streden om de overwinning, brandjes langs het parcours en ingezakte startramp. Het chaotische brein van Ronny Stabel zorgde voor een vernieuwd parcours met uitdagende obstakels zoals het beruchte wasbord waar iedere piloot nog wekelijks nachtmerries over heeft. Menig deelnemer verloor daar de controle, maar de spanning bleef ongekend hoog en zorgde voor de nodige hilariteit.

© RAWEPO

Wat te Verwachten in 2024: Nog Meer Obstakels…

Ronny Stabel heeft alweer diep in zijn creatieve grijze hersenmassa gegraven om nieuwe hindernissen toe te voegen. Toch is er weer een (laat ons zeggen) “nieuwigheidje” bijgekomen waarover we bij het zweren van een dure eed moeten zwijgen. Er gaat weer een nieuwe, spannende uitdaging bijkomen visueel attractief en moeilijk. Het parcours wordt hierdoor anders dan andere jaren. Er is ook hard gewerkt aan een nieuwe spectaculaire schans nadat de andere ingezakt was vorig jaar.

TEST RAMP

 1. Dit jaar kun je spectaculaire sprongen, scherpe bochten en verrassende elementen verwachten die de race nog uitdagender maken.
 2. Live Beelden op Groot Scherm: Dankzij Q-Lite uit Baarle Hertog kun je dit jaar de race van begin tot eind volgen op een gigantisch scherm. Mis geen enkel moment van het spektakel, want alle actie wordt live uitgezonden, compleet met een nieuw PIP-timingsysteem dat zorgt voor precisie tot op de honderdste van een seconde.
 3. Indeling en Prijzen: De teams worden verdeeld in twee categorieën: -16 en +16 jaar. Voor het complete damesteam is er een speciale prijs. Daarnaast wordt er weer een prijs uitgereikt voor de mooiste zeepkist. Laat je creativiteit de vrije loop en pimp je zeepkist om in de schijnwerpers te staan!
 4. Tractorraces tijdens de Pauze: In de pauze kun je genieten van spannende tractorraces. Een leuke kans voor de jonge racetalenten om hun vaardigheden te tonen en kans te maken op lekkere snoepzakken of een ijsje.
 5. Reeksen en Finales: De reeksen worden op het scherpst van de snede gereden. De finale belooft bloedstollend te worden met de snelste teams die alles geven voor de overwinning. Vorig jaar zagen we Tomato Car en The Camping Boys schitteren met hun indrukwekkende tijden. Wie zal dit jaar de glorieuze winnaars zijn?

Finalisten van 2023:

 • -16 Jarigen:
  1. Tomato Car (24.67 sec)
  2. Pooh (27.42 sec)
  3. Green Devils (27.65 sec)
 • +16 Jarigen:
  1. The Camping Boys (24.59 sec)
  2. Het Moleneinde (25.03 sec)
  3. Tamme Bostrappers (26.60 sec)

Komt dat zien en genieten!

De 4e Zeepkistenrace belooft een middag vol snelheid, sensatie en plezier te worden. Trommel je vrienden, familie en buren op en kom naar het gemeenteplein van Weelde. Het spektakel is volledig gratis, dus zorg dat je erbij bent en geniet van een onvergetelijke dag vol actie en avontuur!

NOG SNEL INSCHRIJVEN... DAT KAN !!

Tot Zondag 7 juli 2024!

Datum: Zondag 7 juli 2024 - aanvang:13:00 u
Locatie: Gemeenteplein, Weelde
Toegang: Gratis

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren