kwb zomerstart2024 1

Gisteren was het feest in Ravels, waar KWB Ravels Centrum voor de derde keer hun ZOMERSTART organiseerde.

Dit evenement, bedoeld om het begin van de zomer te vieren, trok veel enthousiaste bezoekers naar de Hof van de Pastoor. Het was een avond vol muziek, gezelligheid en heerlijk eten.

kwb zomerstart2024 5

Een Feestelijke Start van de Zomer

De festiviteiten begonnen om 17.00 uur en tot 21.00 uur konden de bezoekers genieten van een frietkraam, waar heerlijke frietjes en snacks werden geserveerd. Het hoogtepunt van de avond was het optreden van de lokale band MIDLIFE, die om 20.00 uur de echte aftrap gaf. Hun energieke muziek zorgde voor de muzikale omlijsting en zette de toon voor een geweldige start van de zomer.

kwb zomerstart2024 3

Een Gezellige Samenkomst voor Iedereen

ZOMERSTART bleek wederom een groot succes te zijn, met veel dorpsgenoten die samenkwamen om te genieten van de muziek en gezelligheid. De open uitnodiging zorgde ervoor dat niet alleen leden van KWB Ravels Centrum, maar iedereen die zin had in een goed feestje, kon deelnemen. Dorpsgenoten samenbrengen en het eenvoudig houden met mensen van bij ons, dat is waar het om draait.

Een Onvergetelijke Avond

De sfeer was meer dan goed en de bezoekers waren vol lof over de organisatie. Het optreden van MIDLIFE werd bijzonder gewaardeerd en zorgde voor een feestelijke stemming die de hele avond voortduurde. De combinatie van lekker eten, goede muziek en een gezellige locatie maakte ook deze ZOMERSTART editie 2024 tot een veelbelovende start van de zomer.

kwb zomerstart2024 2

Bedankt voor de Geweldige Start van de Zomer

KWB Ravels Centrum bedankt alle aanwezigen voor hun komst en enthousiasme. De derde editie van ZOMERSTART was een groot succes dankzij jullie. We kijken nu al uit naar de volgende editie en hopen jullie daar weer te zien om samen opnieuw een geweldige start van de zomer te maken.

1 microfoon Interview Marc van Dommelen

1rawepo camera Fotoreportage KWB Zomerstart © RAWEPO / Nonkel Fotograag

kwb zomerstart2024 4

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren