pierenrit 2

Op zondag 16 juni 2024 vond de 7e editie van de Ravelse Pierenrit plaats, een evenement dat met groot enthousiasme werd ontvangen door liefhebbers van oldtimers en youngtimers.

Na het succes van de vorige editie, waar een recordaantal van 103 auto’s aan de start verscheen, was de verwachting hooggespannen voor dit jaar. En de opkomst stelde zeker niet teleur.

Nieuwe Locatie, Bekend Genot

Dit jaar was er een belangrijke verandering: de locatie. De 106 deelnemers, een absoluut record, verzamelden zich op de parking van CC “De Wouwer”, gelegen aan de Kloosterstraat 4 in Ravels. Deze nieuwe locatie bleek een perfecte keuze, met voldoende ruimte voor alle deelnemers en een goede bereikbaarheid.

Een Rit Door de Noorderkempen

De route van de rondrit voerde de deelnemers door de prachtige Noorderkempen, een regio bekend om zijn schilderachtige wegen en adembenemende landschappen. Met een totale lengte van ongeveer 110 km bood de rit voldoende gelegenheid om van de omgeving te genieten en deel te nemen aan de fotozoektocht, een vast onderdeel van de Pierenrit dat altijd voor extra plezier en uitdaging zorgt.

1 microfoonInterview organisatie

pierenrit 1

Verloop van de Dag

  • Samenkomst: De eerste deelnemers arriveerden al vroeg, vanaf 9.30u, en de sfeer zat er meteen goed in. Het was een bonte verzameling van diverse automerken en modellen, variërend van klassieke oldtimers tot stijlvolle youngtimers.
  • Vertrek: Vanaf 10.00u begonnen de auto’s aan hun tocht, vertrekkend in eigen tempo. Dit zorgde voor een gestage stroom van voertuigen die het parcours op gingen, wat bijdroeg aan een vlotte start en een rustige ervaring voor iedereen.
  • Aankomst: Rond 14.30u keerden de eerste deelnemers terug naar de startlocatie. Hier werd nog lang nagepraat, ervaringen gedeeld en bewondering uitgesproken voor de prachtige voertuigen en de goed georganiseerde rit.

pierenrit 4

Dankwoord

De organisatie wil graag alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme. Zonder jullie was dit evenement niet mogelijk geweest. We kijken nu al uit naar de volgende editie en hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen voor de 8e Ravelse Pierenrit.

pierenrit 3

Conclusie

De 7e editie van de Ravelse Pierenrit was wederom een groot succes. De nieuwe locatie, de prachtige route door de Noorderkempen en de gezellige samenkomst maakten het tot een onvergetelijke dag voor alle liefhebbers van klassieke en bijzondere auto’s. Tot volgend jaar!

1rawepo camera FOTOREPORTAGE PIERENRIT © ROGER LEMMENS

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren