SNK SCHAKEL1

Nu augustus stilaan nadert, komen ook de Molenfeesten & De Schakel duidelijk dichterbij.

Fanfare SNK Weelde kijkt ernaar uit u op zondag 28 augustus met open armen te mogen ontvangen in en rond de Feesttent aan de Molen ‘Arbeid Adelt’!

SNK SCHAKEL4Feesttent met ontbijt vanaf 7 uur.

In de Feesttent zal de fanfare naar goede gewoonte al vanaf 7.00u een heerlijk ontbijt met spek en eieren serveren: de ideale start voor uw Schakel-dag! Vanaf 8.00u kunnen de fietsers zich dan inschrijven aan de ‘Molenhut’ en vertrekken voor hun zelfgekozen Schakel-route!

Weelde is een ideale uitvalsbasis voor één van de vele routes van De Schakel. Ook dit jaar vertrekken heel wat routes vanuit de unieke locatie aan de Molen! Keuze te over dus voor een heerlijke Schakeldag! En uiteraard kunt u bij de Molenfeesten ook terecht voor een deugddoende pauze of om uw fietstocht in schoonheid af te sluiten!

En daarna MUZIEK

Alle bezoekers in Weelde worden de hele dag door verwend met sfeervolle muziek door SNK Weelde, de jonge muzikanten van JSNK Weelde, KH St. Antonius Oosthoven en dweilorkest 3x Raoje uit Tilburg! Sfeer en ambiance verzekerd!

SNK SCHAKEL2

Het zelfgemaakte gebak wordt altijd door iedereen gesmaakt en ’s middags kan er bijgetankt worden met een verrukkelijke BBQ en een welverdiende pint of ander lekkers! Sinds dit jaar kan je in Weelde bovendien niet alleen de Molen in werking bezoeken, maar ook de nieuwe, door trekpaarden aangedreven Rosmolen ‘Arbeid Adelt’!

Daarnaast is er ook kinderanimatie voorzien én is het heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De plek bij uitstek dus om te genieten van al het moois dat de Schakel en de zomer te bieden hebben! Fanfare SNK Weelde heet u van harte welkom!

SNK SCHAKEL3

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren