theoldoak

Mooov staat bekend om haar uitzonderlijk sociale aanbod met films die altijd raken...

Op maandag 26 augustus kan je genieten van een toegankelijke en gratis openlucht filmvoorstelling van "MOOOV Wijkt uit" bij het Boshuis, Jachtweg 27 Ravels in de schaduw van de Ravelse gewestbossen.

De film The Old Oak (De Oude Eik) start om 21 u.

THE OLD OAK is een bijzondere plek. Het is niet alleen de laatste pub die nog overeind staat, maar ook de enige openbare ruimte waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in een ooit bloeiende mijnwerkersgemeenschap die nu na 30 jaar verval in moeilijke tijden verkeert.
TJ Ballantyne (Dave Turner), de huisbaas, houdt The Old Oak met zijn vingertoppen vast en zijn benarde positie wordt nog meer in gevaar gebracht wanneer de pub omstreden gebied wordt na de aankomst van Syrische vluchtelingen die zonder enige waarschuwing in het dorp worden geplaatst.
In een onwaarschijnlijke vriendschap ontmoet TJ een nieuwsgierige jonge Syrische Yara [Ebla Mari] met haar camera. Kunnen ze een manier vinden om de twee gemeenschappen elkaar te laten begrijpen? Zo ontvouwt zich een diep ontroerend drama over hun kwetsbaarheid en hoop.

Geniet van een drankje, vlei je neer in je eigen, comfortabele kampeerstoel of op een van onze klapstoeltjes. Tip! Breng een warme trui of dekentje mee. Heb je nog een vraag? Neem dan contact met De Wouwer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In samenwerking met Natuurpunt Kern Ravels

DE OUDE EIK

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren