het rossenreyders gymnasium

De nieuwe hippische fantasy roman "Het Rossenreyders Gymnasium" -geschreven en geïllustreerd door Laura Weterings uit Poppel- is nu beschikbaar.

Of je nu een paardengek, een fantasyfan, of gewoon op zoek bent naar avontuur, dit boek is voor jou!

Het Rossenreyders Gymnasium neemt lezers mee in een avontuur waarin de bijzondere band van Sora met de edele rossen van een wonderlijk gymnasium centraal staat.

Flaptekst:

“Een absolute aanrader voor elke paardenliefhebber die zich wil laten inspireren.”

Betreed de magische wereld van Sora, een jonge dromer met de ontembare passie om een echte rossenreyder te worden. Dit stuit op weerstand van haar vader, die haar liever als herder ziet. Maar voor de ietwat naïeve Sora is er geen ander pad dan dat van reyder, vooral nadat ze ontdekt dat er ook gevleugelde rossen bestaan.

Terwijl ze haar weg baant op het gymnasium, lijken de anderen nogal op haar neer te kijken. Dit blijkt echter complexer in elkaar te zitten dan ze had verwacht. Er lonkt haar een groter avontuur dan ze ooit had durven dromen.

Laura

Laura A.J. Weterings (Kaatsheuvel, 1979) woont en werkt op een stoeterij met springpaarden in Poppel. Ze heeft haar opleiding gevolgd op de Nederlandse Hippische Beroepsopleidingen in Deurne. Naast diverse publicaties in verhalen- en dichtbundels, heeft ze ook haar eigen verhalenbundel genaamd Beestige Dromen uitgebracht.

Te koop

Te koop bij elke (online) boekwinkel en bij de uitgever aquaZZ. Via Laura zelf zijn gesigneerde exemplaren te krijgen, wat extra leuk is als geschenk. Als je iets met minder paarden erin zoekt is er natuurlijk ook nog altijd haar verhalenbundel "Beestige Dromen"

  Volg de auteur op haar Instagram account  laura_w_kunst_en_schrijfsels voor de laatste updates.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren