Zomer: dat is (hopen op) veel zon, een welverdiende vakantie, plezante uitstapjes, heerlijke ijsjes en uitkijken naar de Molenfeesten & De Schakel!

Op zondag 25 augustus is het opnieuw zover en bent u van harte welkom in de feesttent en op het prachtige terras aan de molen ‘Arbeid Adelt’ in Weelde!

De Schakel afbeelding

Fanfare SNK Weelde zal klaarstaan om alle bezoekers van de Molenfeesten én alle deelnemers van De Schakel met open armen te ontvangen! Al vanaf 7.00u kan u in de feesttent terecht voor spek en eieren. Vanaf 8.00u kunnen de fietsers zich inschrijven aan de ‘Molenhut’ en vertrekken voor hun zelfgekozen route van De Schakel!

De ‘Molenhut’ is al jaren een populaire start- en controleplaats van De Schakel, van waaruit talloze Schakelroutes mogelijk zijn. Een ideale uitvalsbasis dus en dé perfecte plaats om te genieten van een deugddoende pauze of om uw fietstocht in schoonheid af te sluiten!

Molenfeesten De Schakel collage

U wordt in en rondom de feesttent aan de molen namelijk de hele dag door verwend met live muziek door Fanfare SNK Weelde, Kon. Accordeonvereniging De Vrije Kunst uit Beerse, jeugdfanfareorkest JSNK Weelde en dweilorkest 3x Raoje uit Tilburg! De unieke sfeer die u hier vindt, vindt u nergens anders!

’s Middags kan er bovendien bijgetankt worden met een verrukkelijke BBQ en een welverdiende pint of ander lekkers en ook het zelfgemaakte gebak wordt altijd door iedereen gesmaakt.

Daarnaast kan u in Weelde niet alleen de Molen in werking bezoeken, maar ook de Rosmolen ‘Arbeid Adelt’! Er is een springkasteel voorzien voor de kindjes én het is heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De plek bij uitstek dus om te genieten van al het moois dat de zomer en De Schakel te bieden hebben! 

Wij kijken samen met u uit naar de Molenfeesten & De Schakel en hopen u daar te mogen ontmoeten!

Molenfeesten De Schakel affiche

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren