Op zondag 4 augustus 2024 is het weer feest in Weelde met de tiende editie van het Midzomerfeest.

Al vanaf 1 juli zijn de tickets verkrijgbaar aan de onthaalbalie in het gemeentehuis, dus wees er snel bij!

Locatie en Activiteiten

Het feest vindt plaats op Weelde Depot, Geeneinde 54, 2381 Weelde. Omwille van het comfort voor de deelnemers aan de markt en de organisatoren van het Muziekfeest is vorig jaar gebleken dat Weelde Depot vele voordelen biedt. De dag zit boordevol leuke activiteiten: van fietstochten en markten tot een eetfestijn en een muziekfeest. Er is voor elk wat wils!

midzomerfeest2024 front

Fietstochten

Er zijn twee fietstochten: eentje voor de sportievelingen en eentje voor de recreatieve fietsers. De tocht voor wielertoeristen begint om 8.00 uur en voert je 75 km door Ravels en omliggende gemeenten in België en Nederland. Voor de recreatieve fietsers start de tocht om 9.00 uur, met een keuze uit 15 km of 30 km door Ravels, Weelde en Poppel. Beide tochten zijn gratis en bieden kans op mooie prijzen voor wie de stempelkaart vol krijgt.

Duurzame Landbouwdag

Tijdens deze speciale editie van de landbouwdag ligt de focus op duurzaamheid. Bezoek de paprikakweker van Verpa of de windturbine van Beyens langs de Zuid-Heikant. Doe mee aan de "raad het gewicht"-wedstrijd en maak kans op een leuke prijs. Bij diverse infostandjes leer je alles over de landbouw in Ravels en kun je proeven van lokale lekkernijen.

Gezellige Markt

Vanaf 10.00 uur kun je snuffelen tussen de kraampjes op een gezellige markt met meer dan 50 standhouders. Van professionele marktkramen tot lokale specialiteiten, er is voor ieder wat wils. Voor de kleintjes is er volop vermaak met ponyrijden, een draaimolen en springkussens.

Smullen op het Eetfestijn

Om 11.15 uur begint het eetfestijn in hal 2 van Weelde Depot. Er worden frietjes geserveerd met videe of stoofvlees en als dessert een ijsje met verse aardbeien. Eetbonnetjes koop je aan de onthaalbalie van het gemeentehuis. Kies tussen de eerste eetbeurt (11.15 - 12.30 uur) of de tweede (13.15 - 14.30 uur). Volwassenen betalen 9,00 EUR en kinderen tot 12 jaar 4,00 EUR. Ook kun je gespaarde punten van de Uitpas Kempen inruilen voor eettickets. Inschrijven kan tot 31 juli. Let op: het gemeentehuis werkt op afspraak, dus ook voor de aankoop van eetbonnen dien je een afspraak te maken.

Spetterend Vlaams Muziekfeest

Om 14.00 uur barst het Vlaams Muziekfeest los met optredens van artiesten als Lisa Del Bo, Johan Veugelers en Rene Redley. De toegang is gratis, dus kom genieten van een fantastische namiddag vol muziek!

Zorg dat je erbij bent op 4 augustus en beleef een dag vol plezier, lekker eten en muziek op het Ravels Midzomerfeest 2024!

Vlaams Muziekfeest2024

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren