© RAWEPO

Het proefproject van Pedro De Naer krijgt een vervolg aan de hoofdingang van Weelde Depot.

De brocantemarkt op Weelde Depot zal alvast tot het eind van dit jaar elke donderdag van 10 tot 14 uur te bezoeken zijn, gratis voor niks.

Verhuis naar andere kant van Weelde-Depot.

Omwille van de stopzetting van het vaccinatiecentrum zal de markt vanaf volgende donderdag wel aan de hoofingang van Weelde Depot doorgaan.

De kant waar aan de hoofdingang waar ook het Rode Kruis, Fietsbieb en 't Wee(i)nkeltje van Welzijnschakel Ravels gevestigd zijn, is beter geschikt en zal zeker meer mensen aantrekken om een bezoek te brengen.

Al enkele jaren was Pedro op zoek naar een geschikte locatie in de Vlaams-Nederlandse grensstreek. Met Weelde Depot hoopt hij een schot in de roos te getroffen te hebben.  Er is ruim voldoende plaats voor de exposanten, met een nette ondergrond en meer dan genoeg gratis parking aan de rand van de markt.

Verder is Weelde Depot goed gelegen voor zowel Belgische als Nederlandse bezoekers die hopelijk snel de weg zullen vinden naar de BENE EUROMETROPOLIS MARKET.

De komende weken op donderdag van 10:00 tot 14:00 uur op de site van Weelde Depot, de toegang is gratis voor bezoekers, standhouders betalen een kleine bijdrage per stand.

Organisator Pedro De Naer: “Wij staan er op om geen duizendste rommelmarkt te zijn maar een markt waar gewone kledij, boormachines, gsm’s, laptops niet thuishoren, maar een markt waar verrassende vintage en deco schatten van onze voorouders opnieuw het levenslicht zien. Dit is zowel voor handelaars als particulieren die iets  kunstzinnigs of vintage willen opduiken of zelf komen staan om te verkopen. Hierbij voeren we ook een politiek dat internationale kopers de weg zullen gaan vinden naar deze  eurometropolis locatie die dichtbij ligt voor velen zodat het een win-win situatie is voor alle partijen.
Dus volgende week heten we u en uw familie iedere donderdag van 10u tot 14u welkom op de site van Weelde Depot.

© RAWEPO

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren