map pietenzoektocht december2020

Gisteren klokslag 13:00 uur begon de tweede grote zoektocht in het Pietenbos aan de Hoogeindse Bergen in Weelde.

Ondanks het gure weer waren er toch al kinderen die niet meer konden blijven thuiszitten en enthousiast op zoek gingen naar de kerstletters.

De naam is gebleven na de succesvolle eerste zoektocht naar de zwarte pietjes stenen die de mensen achter JLF Stone hadden georganiseerd.

scrabble pietentochtDit keer wordt het weer zoeken naar stenen, maar dit keer met een letter. Gedurende de kerstvakantie worden regelmatig 50 stenen verstopt in twee aaneensluitende bossen met daarop een leuke kerstletter aan de achterkant. Elke letter staat voor een aantal punten net zoals bij het scrabble spel.

De bedoeling is dat je met de gevonden stenen een zolang mogelijk woord maakt. Je kan er ook woorden verticaal aanhangen, net als bij scrabble, maar het moet wel kloppen he. Diegene die de meeste punten heeft vergaard is de winnaar. Op 31 december worden de laatste stenen gelegd . Alles zal gaan volgens de regels van Scrabble.

Pietenbos uitgebreid met tweede bos.

De stenen zullen er allemaal ongeveer zo uitzien als het voorbeeld hier onder, met op de achterkant JLF. Het bos is wel een heel stuk uitgebreid om de coronamaatregelen te volgen. Zo heeft iedereen genoeg ruimte om te zoeken. Groene pijl was het Pietenbos en de paarse pijlen komt erbij. Veel plezier en volg de zoektocht op JLFstone op facebook.

Aanmelden bij Zoektocht JLF

Om een beetje te kunnen bijhouden hoeveel mensen er op de zoektocht afkomen willen ze bij JLF Stone graag dat u zich aanmeld via de Facebook pagina: ZOEKTOCHT JLF.
Kwestie van alles coronaproof te kunnen houden.

jlfstone zoektocht12

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren