direnpark oliemeulen

Boa constrictors, vliegende honden, hagedissen en doodshoofdaapjes, de dieren van Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg vragen iedere dag om eten en verzorging.

Maar hoe houd je 750 dieren in leven als er nauwelijks inkomsten zijn? De dierenverzorgers zitten met de handen in het haar.

Moeilijk jaar voor de Oliemeulen.

Het is een moeilijk jaar geweest voor Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg. Dierverzorger Bastiënne Meulenbroek: ‘Elke keer als we een beetje adem konden halen, kwam er weer een nieuwe maatregel waardoor we de inkomsten achteruit zagen gaan. De kerstvakantie had voor ons een financieel lichtpuntje moeten zijn, maar toen kwam lockdown nummer drie.’

De dierverzorgers blijven doorvechten om de maatregelen niet ten koste van de dieren te laten gaan, maar zijn de radeloosheid nabij. Waar mogelijk zijn steunpakketten aangevraagd, maar de verzorgers zijn bang dat deze steun te laat komt. De financiële hulp is nú nodig, volgens Meulenbroek. ‘Tijdens de eerste lockdown hebben veel mensen ons een warm hart toegedragen door ons te steunen. Daar zijn we nog steeds heel dankbaar voor. Mede daardoor vinden we het moeilijk om weer hulp te moeten vragen, maar we kunnen niet anders: we hebben echt financiële steun nodig.’

Wilt u Dierenpark De Oliemeulen helpen? Dat kan door een donatie te doen, een dier te adopteren, een abonnement of losse kaartjes (later inwisselbaar) aan te schaffen.
Zie hiervoor de website van De Oliemeulen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren