ngoAls u vanavond gewoon een avondje TV had gepland ...... Lees dit even en engageer uzelf in een avondje voordracht om uw geweten wakker te schudden !!   
IEDEREEN IS WELKOM !!

VANDAAG 18 december, 19.30H  Gemeentezaal De Brouwerij (ingang via de Polderstraat):
Voordracht Jef Van Hecken over Bangladesh en de kledingindustrie.

Ruim een half jaar geleden was het meer dan een week lang het belangrijkste nieuws op alle TV kanalen, in Nederland heeft de minister er vorige week nog hard naar uitgehaald …. De kledingindustrie in Bangladesh. Toen kwamen in één enkel gebouw  1129 arbeiders om het leven na de instorting. Toen hadden we allemaal dezelfde mening : “Dat kan zo toch niet! Daar moet iets aan veranderen!” Een half jaar is er voorbij en het is allemaal alweer vergeten…. 


bangladeshOp woensdag 18 december komt Jef Van Hecken naar de Brouwerij om  zijn eigen verhaal te doen, Jef woont in Bangladesh in opdracht van de NGO Wereldsolidariteit. Hij kent de situatie persoonlijk en heeft elke dag te maken met de problemen, de laatste weken zijn er opnieuw protesten en stakingen opgetreden van de oppositie en de arbeiders zelf.
De voordracht begint om 19.30H in de gemeentelijke zaal van De Brouwerij  in Weelde. Iedereen met het hart op de juiste plaats die meer achtergronden wil kennen van deze problematiek is welkom. De inkom is gratis en het ACV biedt u graag een drankje en hapje aan.
pdfBANGLADESH.pdf

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren