169 afbeelding_expositieDe in Weelde wonende Sylvia Reijbroek zal zaterdagavond 7 december (officiële opening genodigden) en zondag 8 december (voor het grote publiek) exposeren aan de Meir 25 te Weelde.

Sylvia schildert haar werk vanuit het leven zelf. Diepe gevoelens, liefde en geloof spelen een belangrijke rol in haar werk. Vanuit haar persoonlijkheid uit zij zich in uitbundig kleurgebruik dat voortkomt uit gevoelens en stemmingen. Puur en vol leven. En met een duidelijke eigen aanzet en wijze van kleur- en materiaalgebruik geeft zij zichzelf bloot en laat ze de persoon achter het werk zien.



169 portret-sylvia_reijbroekSylvia is autodidact en heeft de techniek en uitvoering van haar werk zelf ontwikkeld en verfijnd. Schilderen en de beschouwer enthousiasmeren drijft haar tot doorontwikkeling en groei in haar werk.

Na eerdere tentoonstellingen in De Flierefluiter (Hilvarenbeek), haar jaarlijkse tuinexposities (Weelde), Clossenborch (Hilvarenbeek), het Hilton hotel (Antwerpen), Madecenter (Tilburg) en Namasté (Ravels-Eel) zal het werk van Sylvia te bewonderen zijn tijdens de expositie “Kunst vol leven” aan de Meir 25 te Weelde.

U bent van harte welkom. Via de website www.sylviareijbroek.be kunt u zich aanmelden. Maar ook voor een spontaan bezoek bent u welkom op 8 december tussen 13.00 en 17.00 uur aan de Meir 25 te Weelde.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren