STEPTOURS artikelfront

Step Tours Ravels ontstond dit voorjaar; in eerste instantie in het idee om mensen die te gast zijn bij onze tijdelijk logies “landgoed Omorika” op een ludieke manier onze mooie dorpen te laten verkennen.

We kwamen in contact met Step Tours Arendonk en hoorde hierover niets dan goede geluiden.

steptours1Waar rook is, is vuur weet een echte indiaan, dus wij zijn aan het steppen gegaan. Dit was zo een unieke ervaring waarmee je op korte termijn zo vlot en met zeer beperkte inspanning de omgeving kan verkennen. Dit dan nog gekoppeld aan de nodige horeca onderweg dat het ons ook echt iets leek om ook vanuit Ravels de diverse windstreken te verkennen.

Met de Step-tours steppen, heb je een stevige step in handen, met een behoorlijke batterij-capaciteit om tot een 40 km te kunnen rijden zonder bij te laden. Snelheden kunnen begrenst worden aan 15-20-25 km/h.

Omdat wij Joris en Nicky geboren en getogen zijn in Weelde en Ravels zijn we er naar eigen zeggen in geslaagd een zeer mooie route te maken. “ De Pierenroute” is een traject vanuit Ravels-Eel, richting Ravels over Weelde en Poppel en komt achter door  weer uit bij ons in Ravels-Eel.  Het omvat een afwisselend parcours van landbouwweggetjes, dorpskernen, bosbaantjes,  en op tijd en stond gelegenheid om de innerlijke mens te voorzien van een hapje of een drankje.  Deze kan je rijden in een tijdsblok van 4u.

Voor diegene die graag 2 uurtjes steppen als avond ontspanning na een drukke werkdag of week, of met vrienden en familie op baan te gaan. Kunnen gebruik  maken van de Sunset-Route A of B  die een korter traject omvat, A meer richting Weelde statie, B de andere richting Poppel dorp.

Mogen we jullie binnenkort net zoveel laten genieten van onze Groene Kempen zoals wij dat reeds doen?

steptours2Huur dan zeker eens een E-Step bij ons of een ander Step Tours punt.

U bekijkt beschikbaarheden eenvoudig online www.ravelssteptours.be  waarna u kan reserveren en betalen in enkele klikken. 

Step Tours Ravels
Kapelstraat 29
2380 Ravels-Eel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groeten Joris, Nicky Robbe, Siebe

STEPTOURS web

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren