© RAWEPO

Over precies een week is het zover: het Jaarconcert van SNK Weelde!

De muzikanten en dirigente Yvonne Peters zijn er klaar voor en kijken er naar uit om samen met u een fantastische concertavond te beleven!

Met de magnifieke Night of the Z@Z@ nog vers in het geheugen werkten de muzikanten de afgelopen maanden met veel plezier toe naar dit niet te missen concert op zaterdag 27 april! U hoeft geen kenner te zijn, want er is voor elk wat wils! Ook wie SNK Weelde enkel kent van ‘de Z@Z@’ kan zich tijdens het Jaarconcert dus zeker laten verrassen!

Onder leiding van hun bijzonder gedreven en deskundige dirigente Yvonne Peters brengt de fanfare een zorgvuldig gekozen en indrukwekkend muzikaal programma vol variatie. Tel daarbij de verrassende extra’s en de plezante, vriendschappelijke sfeer die SNK uitstraalt en u zult zonder twijfel een schitterende concertavond beleven!

Tijdens het eerste deel van het Jaarconcert zal ook de jongste garde van de fanfare, de JSNKids, het beste van zichzelf geven met ‘De rattenvanger van Weelde’! Een knappe muzikale vertelling voor klein en groot! De JSNKids hopen dan ook veel kinderen uit Weelde, Ravels, Poppel en ver daarbuiten te mogen ontmoeten tijdens het concert!

Vooverkoopkaarten voor het Jaarconcert zijn nog te verkrijgen via www.nightofthezaza.be/event, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bij alle muzikanten van SNK aan de prijs van €10. Studenten genieten van een verminderd tarief van €7 en houders van een UiTPAS met kansentarief betalen €2,40. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de inkom gratis. U kan ook de avond zelf nog aan de kassa terecht, in dat geval betaalt u €12 inkom.

De muzikanten van SNK Weelde en dirigente Yvonne Peters kijken ernaar uit u te ontmoeten op zaterdag 27 april om 20u in GC De Wouwer in Ravels! Graag tot dan!

 

Jaarconcert SNK Weelde verticaal 2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren