SNK Jaarconcert AJ 01618

Zaterdagavond 27 april was het zover: het Jaarconcert van Fanfare SNK Weelde!  

De maar liefst 62 muzikanten van SNK en hun bijzonder gedreven en deskundige dirigente Yvonne Peters hadden er erg naar uitgekeken en waren er dan ook helemaal klaar voor.

Samen hadden ze opnieuw voor een prachtig gevarieerd en tot in de puntjes afgewerkt muzikaal programma gezorgd, waardoor het voor het talrijk aanwezige publiek genieten was van de eerste tot de laatste noot!

Het concert werd geopend met een geweldige concertmars, waarna de fanfare met 2 indrukwekkende muziekwerken van aanzienlijk niveau liet horen wat een power en muzikaliteit zij in huis heeft! Het publiek werd echt in de watten gelegd en de focus en het speelplezier van de muzikanten waren in de hele – en bijzonder goed gevulde – zaal van de Wouwer zeer goed voelbaar!

SNK Jaarconcert AJ 01593

Ook de jongste garde, de JSNKids, kregen hun plaatsje tijdens het Jaarconcert. Samen met verteller uit eigen SNK-rangen Axl brachten zij de muzikale vertelling ‘De rattenvanger van Weelde’, een eigentijdse versie van het gekende verhaal. Ze deden dit fantastisch en zo sprekend dat je de ratten bijna doorheen de zaal kon horen trippelen! De JSNKids lieten nog eens extra zien dat muziek bovenal draait om passie en de vreugde van het samen muziek maken! Het publiek moedigde hen zo aan dat ze hierna, als vooruitblik naar het Eurovisiesongfestival, een echt feest maakten van het bisnummer “Europapa”!

De fanfare vervolgde haar concert met een heerlijke afwisseling van enkele magnifieke solo’s, originele fanfarewerken en plezante, moderne nummers in een fanfare-jasje. Met luid applaus liet het publiek op haar beurt merken dat het programma dat SNK Weelde voor hen bracht bijzonder in de smaak viel! De prachtige muziek, het alom aanwezige enthousiasme en de warme sfeer maakten van het Jaarconcert ook dit jaar een topavond om te koesteren!

SNK Jaarconcert AJ 01596

Tegelijkertijd kijkt SNK Weelde alweer vooruit naar de toekomst met de niet te missen activiteiten als de Molenfeesten & de Schakel op 25 augustus en het eigen concert van het jeugdfanfareorkest JSNK tijdens St. Michiel Kermis op 22 september. En ook later in het najaar heeft SNK Weelde alweer een supertof project gepland in navolging van de erg succesvolle familievoorstelling ‘Help! De taart staat in brand!’ in 2022.

Op zondag 3 november presenteert fanfare SNK Weelde ‘Iedereen heeft talent!’, een interactieve familievoorstelling met een doel: Iedereen heeft talent! Ja, jij ook! Het belooft een superleuk avontuur te worden voor klein en groot boordevol talenten en unieke muziek!

SNK Weelde hoopt u opnieuw te mogen ontmoeten tijdens één van haar komende activiteiten! Graag tot dan!

1rawepo camera FOTOREPORTAGE SNK JAARCONCERT

Later komt ook nog de video reportage online, deze heeft nog wat tijd nodig.....

SNK Jaarconcert AJ 01603

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren